הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הלימודים בראשון לציון, חולון ובת ים יתקיימו היום שישי 12/5 כסדרם, הורים יהיו רשאים לא לשלוח את ילדיהם לבתי הספר

בהערכת מצב משותפת של שלושת הרשויות הוחלט לקיים לימודים כרגיל... מצ"ב ההודעות המלאות של עיריית ראשון לציון, בת ים וחולון

חנה קקיאשוילי

הלימודים בערים ראשון לציון, בת-ים וחולון יפעלו מחר כסדרם, במידה ולא תהיינה התפתחויות נוספות במהלך הלילה.


בתום הערכת מצב שקיימו ראשי הערים של ראשון לציון - רז קינסטליך, בת-ים - צביקה ברוט וחולון - מוטי ששון, הם החליטו לקיים מחר את הלימודים בערים כסדרם וזאת במידה ולא תהיה הערכה אחרת או התפתחויות נוספות במהלך הלילה.

אולם הורים שיחליטו שלא לשלוח את הילדים למסגרות ולאחר התייעצות עם משרד החינוך - ההיעדרות מחר לא תיחשב לחיסור.

עם זאת, במקרים נקודתיים מנהלות בתי הספר יוכלו לקבל החלטה על לימודים משולבים בלימוד מרחוק לטובת ילדים שהוריהם יעדיפו להשאירם בבית.


ראשי הערים רז קינסטליך מראשון לציון, צביקה ברוט מבת-ים ומוטי ששון מחולון, המייצגים כ-650 אלף תושבים, אמרו כי ״אנו מקיימים דיונים מסביב לשעון עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון, ונכון לעכשיו הדבר הנכון ביותר הוא לשמור על השגרה ולא לייצר פאניקה מיותרת. עם זאת, אנו נעקוב אחר ההתפתחויות במהלך הלילה ונעדכן אם יחול שינוי כלשהו״.


לדבריהם, ״אנו ערוכים מצידנו ברמה הגבוהה ביותר להתמודד עם כל תרחיש, וקוראים לציבור להמשיך בשגרה תוך הקפדה יתרה על הנחיות פיקוד העורף. בכל בעיה המוקדים העירוניים עומדים לרשות התושבים מסביב לשעון״.


להלן ההודעה המלאה של עיריית ראשון לציון

תושבות ותושבים יקרים,
סיימנו כרגע הערכת מצב נוספת של ראש העירייה - רז קינסטליך, עם כלל גורמי העירייה, ולאחר החלטה משותפת שקיבלנו יחד עם ראש עיריית בת ים - צביקה ברוט, וראש עיריית חולון - מוטי ששון, נכון לרגע זה, במידה שלא תהיינה התפתחויות נוספות במהלך הלילה:
הלימודים מחר בכלל המסגרות בעיר יתקיימו כרגיל.
הורים שיחליטו שלא לשלוח את הילדים למסגרות ולאחר התייעצות עם משרד החינוך - ההיעדרות מחר לא תיחשב לחיסור.
מתכונות ובגרויות יתקיימו מחר כרגיל בתיאום מול בתי הספר.
מנהלי/ות בתי ספר שערוכים לכך, לפי מצב המיגון - יעבירו את הלימודים ללמידה היברידית בזום והם יודיעו על כך לתלמידים ולהורים.
כלל המסגרות שדורשות הסעה, כולל מסגרות החינוך המיוחד - יתקיימו גם מחר ללא הסעה ועם הגעה עצמאית.
הסיבה היא כי במקרה של אזעקה נהג הסעה יתקשה לתפעל אירוע חירום עם ילדים ובכדי לשמור על ביטחון הילדים הוחלט כי כלל ההסעות מבוטלות וההגעה תעשה באופן חריג ע״י ההורים.
הפעילויות העירוניות שצפויות להתקיים בחוץ - מבוטלות כרגע. אירועים במבנים סגורים שיש בהם מרחב מוגן - יתקיימו כרגיל.
המקלטים העירוניים פתוחים לשימושכם. לאיתור המקלט הקרוב אליכם מוזמנים להיכנס לקישור:
כמו תמיד, המוקד העירוני זמין ועומד לשירותכם בטל' 106, בכל שעות היממה.
אנחנו קוראים לכם להמשיך לשמור על עצמכם ולא לקחת סיכונים מיותרים. נמשיך כמובן לעדכן אתכם בכל התפתחות.


להלן ההודעה המלאה של ראש עיריית בת ים

נתחיל בשורה התחתונה: הלימודים מחר יתקיימו כסדרם בכלל המסגרות.

את ההחלטה קיבלתי הערב בהערכת מצב יחד עם עמיתיי, ראשי הערים בראשון לציון ובחולון, ובהמלצת פיקוד העורף וגורמי הצבא והביטחון.


עם זאת, ילדים שהוריהם יחליטו להשאיר אותם בבית - ההיעדרות לא תיחשב להם כחיסור.


כל התפתחות במצב וכל שינוי בהחלטה - יישלחו אליכם כאן בוואטסאפ.

ביקרתי הערב במוקד העירוני 107, על מנת לוודא שצוות המוקד זמין ועומד לרשותכם מסביב לשעון.


בנוסף, אני מבקש להבהיר שהצופרים בבת-ים נבדקו והם פועלים באופן תקין. האזעקות שנשמעו הערב נכון לשעה זו הן מהערים הסמוכות ולא בבת-ים. עם זאת, המלצת פיקוד העורף היא להוריד את יישומון פיקוד העורף לטלפון לצורך קבלת התראות, נוסף על האזעקה, ליתר ביטחון.


אנו ערוכים להתמודד עם כל תרחיש, אך בשלב זה יש להמשיך לשמור על שגרה ולקיים את הנחיות פיקוד העורף.

אמשיך לעדכן מסביב לשעון בכל התפתחות.


צביקה ברוט

ראש העיר

להלן ההודעה המלאה של עיריית חולון

הורים יקרים
הלימודים בחולון יפעלו מחר כסדרם, זאת במידה שלא תהיינה התפתחויות במהלך הלילה.
בתום הערכת מצב שקיימו ראשי הערים של חולון - מוטי ששון, ראשון-לציון - רז קינסטליך ובת-ים - צביקה ברוט, הוחלט לקיים מחר את הלימודים בערים כסדרם, זאת במידה שלא תהיינה התפתחויות במצב במהלך הלילה.
עם זאת, במקרים נקודתיים יוכלו מנהלי בתי הספר לקבל החלטה על לימודים משולבים בלימוד מרחוק, לטובת ילדים שהוריהם יעדיפו להשאירם בבית.
ראש העיר מוטי ששון:
״אני וחברי ראשי הערים מקיימים דיונים מסביב לשעון עם פיקוד העורף ועם גורמי הביטחון, ונכון לעכשיו הדבר הנכון ביותר הוא לשמור על השגרה ולא לייצר פאניקה מיותרת. עם זאת, אנו נעקוב אחר ההתפתחויות במהלך הלילה ונעדכן אם יחול שינוי כלשהו.
אנו ערוכים מצדנו ברמה הגבוהה ביותר להתמודד עם כל תרחיש, וקוראים לציבור להמשיך בשגרה תוך הקפדה יתרה על הנחיות פיקוד העורף.
בכל בעיה המוקד העירוני 106 עומד לרשות התושבים מסביב לשעון״.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה