בבת ים 5000 אנשי מילואים! צביקה ברוט נפגש עם שר הביטחון יואב גלנט במרכז החירום העירוני של בת-ים לדון בהיערכות העיר ללחימה

במפגש עבודה שנערך במרכז החירום העירוני של בת-ים, צביקה ברוט נפגש עם שר הביטחון יואב גלנט והציג בפניו את תכנית העיר להיערכות ללחימה בצפון. במהלך הפגישה דובר גם על כוונת פיקוד העורף להשתמש בתכנית זו כדוגמה לערים אחרות באזור גוש דן. ברוט סיפר על ניהול מצב החירום בעיר מאז פרוץ המלחמה.
שר הביטחון הדגיש את ההצלחה של בת-ים, שנבעה מפעילות עצמאית ויוזמת של העיר למען תושביה, ללא המתנה לעזרה מבחוץ. ברוט חיזק את גלנט ודרך אותו את קציני ולוחמי צה"ל, ובכלל זה כ-5,000 בת-ימים המשרתים בצבא באופן פעיל.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.