תושב בת ים דקר בעל אכסנייה בתל אביב

כתב אישום הוגש השבוע כנגד חשוד שעצרו שוטרי תחנת לב תל אביב, לאחר שעל פי החשד פצע בעל אכסניה ואיים עליו בסכין כשביקש ממנו לשלם עבור שהותו. החקירה נפתחה לפני כשבועיים, ב-16.2.24, עם קבלת דיווח למוקד המשטרה על אירוע אלימות בו על פי החשד הותקף בעל אכסניה ברחוב בן-יהודה בתל אביב.
לפי החשד, החשוד שלף סכין שנשא על גופו ואיים לדקור את בעל האכסניה. כאשר הקרבן ניסה ליטול ממנו את הסכין, דקר אותו החשוד בידו ואיים עליו בעת שהקרבן ביקש להזעיק משטרה. הקרבן נפצע באצבעו ונזקק לתפרים. שוטרי תחנת לב שהגיעו למקום איתרו ועצרו את החשוד, תושב בת ים בן 35, אשר נמלט מהמקום.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת בבית משפט השלום, ולאחר חקירה מהירה, הגישה יחידת התביעות המשטרתית של מחוז תל אביב כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים בעבירות של פציעה כשהעבריין מזויין, החזקת סכין ואיומים.

צילומים:דוברות מ"י
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.