הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

במרכז הרפואי וולפסון בחולון נפתחה מרפאת מנופאוזה חדשה לנשים נשאות BRCA ובעלות רקע אונקולוגי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי וולפסון
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי וולפסון

המרכז הרפואי וולפסון בחולון חושף מרפאה חדשה ייחודית לנשים נשאות BRCA ולנשים עם רקע של ממאירות במערך הגינקו-אונקולוגי. המרפאה, הנמצאת תחת הנהלת ד"ר אסנת אלישיב, מציעה ייעוץ, טיפול ומעקב מותאם אישית לכל אישה.

ד"ר יסמין פרהדיאן, מתמחה באגף הנשים והמיילדות, מסבירה כי המטרה היא לספק טיפול רפואי מוקדם ולבנות תכנית טיפול עוד לפני כריתת השחלות, על מנת למנוע מנופאוזה כירורגית קשה ופתאומית.

המרפאה פועלת לסיוע ותמיכה בנשים במעקב ובנשים עם רקע מיוחד. ניתן לקבוע תור במרפאת מנופאוזה דרך המוקד בטלפון 03-5028111 או בווצאפ, וכן דרך מרפאת הנשים בטלפון 03-5028490 או באימייל nashimirp@wmc.gov.il.

צוות המומחים של המרפאה כולל אנדוקרינולוגים, גינקו-אונקולוגים ועוד, שמחויבים לספק את הטיפול המקצועי והאישי ביותר לכל אישה העוברת את גיל המעבר, תהליך חשוב ומורכב.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה