באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
העיצומים נמשכים! מחר (חמישי 30.5) יושבתו הלימודים בכיתות י-יא בכל הארץ למשך שעתיים
הלימודים חלו משעה 10:00

- אורחאולי לאטר הכאוס במדינה ,היה על עיריית ראשון לדוג ליום לימודים מלא ולא להשתתף בשביתהני ועליו להפסיקהגב 29.05.24 18:31
- אורחכאן האתר של רחובות, תגיב באתר של ראשל"צ.30.05.24 17:04
- אורחשלח
ועדת החינוך דנה בהצעת חוק לאבחון לקויות למידה לילדים ממשפחות מעוטות יכולת ובכך לאפשר להם הזדמנות שווה להצלחה במערכת החינוך
לפי הצעת החוק, מנהל מוסד חינוך יפעל לאיתור ילדים זכאים אשר קיימת סבירות שהם בעלי לקות למידה וכך ילדים זכאים יוכלו לקבל אבחון אותו תממן המדינה.

ועדת החינוך, התרבות והספורט בראשות ח"כ יוסף טייב קיימה דיון ראשון בהצעת חוק זכאות לאבחון לקויות למידה לילדים ממשפחות מעוטות יכולת, על מנת להעניק להם הזדמנות שווה להצלחה במערכת החינוך.
יוזמי הצעת החוק, חברי הכנסת מאיר כהן ומיכאל ביטון הסבירו כי הצעת החוק תיתן מענה לעשרות אלפי תלמידים מתחת לקו העוני וזקוקים לאבחונים בשל קשיי למידה מהם הם סובלים. עקב מצוקה כלכלית ובשל עלותם הגבוהה של האבחונים, המגיעה לאלפי שקלים, נאלצים הורים רבים לוותר על ביצוע אבחון לקויות למידה. התוצאה היא שאלפי ילדים בכל שכבת גיל לא זוכים להזדמנות חינוכית שווה, רק עקב מצבם הכלכלי הקשה של הוריהם. לפי הצעת החוק, מנהל מוסד חינוך יפעל לאיתור ילדים זכאים אשר קיימת סבירות שהם בעלי לקות למידה וכך ילדים זכאים יוכלו לקבל אבחון אותו תממן המדינה.
ח"כ מיכאל ביטון, מיוזמי הצעת החוק: "אבחונים פסיכו דידקטיים נהיו לעשירים. כל המחקרים מראים שהאבחונים בקרב השכבה סוציו אקונומית הגבוהה שם גבוהים פי כמה וכמה מאשר בבתי ספר עם מדדי טיפוח נמוכים." ח"כ מאיר כהן, מיוזמי הצעת החוק: "את העוול הזה אנחנו צריכים לתקן. מגיע לכל ילדי ישראל להתחיל על קו הזינוק ולא מאחוריו."
משרד האוצר טרם נקב בעלות תקציבית של החוק. אמירה של נציג אגף התקציבים דן פיקמן עוררה את זעם הח"כים: "עלות האבחון הישירה היא 3,000 ש"ח לילד, אבל העלות העקיפה היא מה נובע מהאבחון – אם זה מהגן, אז אח"כ זה משתרשר לעלוּת כיתה (חינוך מיוחד)." היו"ר ח"כ טייב: "הנתון הזה בכלל לא צריך להיכנס לנוסחה". ח"כ נעמה לזימי: "ומה העלות של אי האבחון? ח"כ ביטון :"ומה העלות של פנימיה?"
סיגל אלה מאגף התקציבים במשרד החינוך: "לפי נתוני הלמ"ס ישנם 610,000 תלמידים בגילאי 6-18 ומתוכם כ-60,000 שחיים מתחת לקו העוני. 26% מהם כבר עברו איבחונים ולפי החישוב נשארו 34,000 תלמידים שלא עברו איבחון. עלות האיבחונים עשויה להגיע ל-200 מלש"ח." חברי הכנסת הציעו להתחיל את ההליך כפיילוט על שני שנתונים בשכבות הצעירות. "צריך 3-4 מלש"ח לפיילוט." אמר ח"כ ביטון.
מנהלת אגף לקויות למידה במשרד החינוך הילה אהוד מור חיים: "במסגרת תכנית לקויות למידה בוצעו בשנת תשפ"ד 2,867 איבחונים לתלמידי חטיבות הביניים הנמצאות בתוכנית. האיבחונים נעשו מתקציב המשרד ובעלות סמלית של 200 - 300₪ לתלמיד. בכל שנה אנחנו מוסיפים 10 מלש"ח לתכנית והתקציב עולה. האיבחונים הללו התקיימו ב-77 רשויות מכל המגזרים ומכל מדדי הטיפוח והתכנית אמורה להתרחב לכלל הרשויות בארץ. האיבחונים נעשים לתלמיד שלאחר תהליך חינוכי, טיפול והתערבות, תהליך של שנתיים וחצי עם הצוות החינוכי בביה"ס, וללא קשר למצבו הסוציו אקונומי נמצא צורך בהמשך בירור אבחוני." מור חיים הוסיפה כי "בעבר היה גידול משמעותי בתלמידים ממעמד סוציו אקונומי גבוה שקיבלו התאמות. היום יש שינוי משמעותי."
"זה חלק מהחוקים החשובים, בהם אין קואליציה ואופוזיציה." אמר יו"ר ועדת החינוך ח"כ יוסף טייב והוסיף "מספיק שמשרד החינוך יעניק אבחון לזכאים רק בשנתון הראשון ואם כך, הצורך שתצטרכו להשקיע בתלמידי החטיבה יפחת. תעשו חישובים ותביאו לוועדה. אני מכיר אישית כאלה שכבר בבית הספר היסודי לא היה להם כסף לשלם איבחון והילדים בבי"ס לחינוך מיוחד. ויש ההיפך, שהצליחו בתוך כיתות שילוב וניגשו לבגרויות בהמשך. אם לא היתה להם אפשרות לשלם על אבחון היו מסיימים בחינוך מיוחד, בלי בגרות ולא נכנסים לאקדמיה ומוצאים מקום עבודה."
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
למכירה דירת 5 חדרים יוקרתית עם נוף לים בפארק הים, בת ים: 145 מ"ר, חניה מקורה, ממ"ד, מחסן, ומרפסת שמש. במחיר 4,200,000 ש"ח. פרטים: 073-802-3743

דירה יוקרתית בת 5 חדרים מוצעת למכירה בפארק הים, בת ים. הדירה ממוקמת בקומה ה-17 מתוך 25 קומות בבניין יוקרתי, וכוללת נוף מרהיב לים.
הדירה משתרעת על שטח של 145 מ"ר, הכולל 130 מ"ר שטח פנימי ו-15 מ"ר מרפסת שמש. הדירה כוללת חניה מקורה תת-קרקעית, מיזוג אוויר, ממ"ד, מחסן, ומרפסת שמש. כיווני האוויר הם מערב ודרום.
מחיר הדירה: 4,200,000 ש"ח.
לפרטים נוספים, ניתן ליצור קשר בטלפון: 073-802-3743.








באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








- אורח
BE106 דילים וקופונים
אתר BE106 הוא גוף מקשר בלבד בין מוכרים לקונים













גשמים יירדו לאורך היום, בסוף השבוע יהיה מעונן חלקית עם עלייה קלה בטמפרטורות

תחזית להיום ולהלילה
היום: גשם ירד לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים יחידות. בצפון הנגב צפוי גשם מקומי. קיים חשש קל לשיטפונות בנחלי מדבר יהודה וים המלח. בחרמון ירד שלג. משעות הערב ייתכן שלג קל גם בפסגות הגבוהות של הרי הצפון. קר מהרגיל לעונה.
הלילה: מעונן חלקית עד מעונן. צפוי גשם מקומי, ברובו קל, בצפון הארץ ובמרכזה. ייתכן שלג קל בפסגות הגבוהות של הרי הצפון. הרוחות יתחזקו לאורך מישור החוף.
13/02 יום חמישי :
מעונן חלקית עד מעונן. עד שעות הצהריים צפוי טפטוף עד גשם קל בצפון הארץ ובמרכזה. יוסיף להיות קר מהרגיל לעונה.
14/02 יום שישי :
מעונן חלקית עד מעונן בעיקר בעננות גבוהה. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.
15/02 יום שבת:
מעונן חלקית עד בהיר עם עלייה נוספת של הטמפרטורות. בבוקר ינשבו רוחות מזרחיות חזקות בצפון הארץ.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
לאור ריבוי מקרי הונדליזם בגדרה בהם השחתת הספסל לזכרה של שני רוקסה ז"ל תוגבר האכיפה כנגד התופעה ברחבי יישוב
"לצערי זה לא נגמר שם", מספר אלעד אורגד, מנהל אגף שפ"ע במועצה המקומית גדרה: "אנחנו רואים את התופעה המכוערת של ונדליזם הולכת ומתרחבת במושבה. אם בעבר ראינו זאת בעיקר בתקופות של חופשים או בחופש הגדול, בעקבות בני נוער משועממים. לצערי – אנחנו רואים את התופעה הולכת ומתרחבת".

המועצה המקומית גדרה נלחמת במכת הוונדליזם במושבה
לאור ריבוי מקרי הונדליזם ברחבי גדרה הודיעה המועצה כי תחל באכיפה מוגברת על מנת להילחם בתופעה.
בתקופה האחרונה התרחשו מקרי ונדלזים רבים כאשר אחד מהמקרים החמורים, היה השחתת הספסל לזכרה של שני רוקסה ז"ל, שהלכה לעולמה השנה לאחר מאבק במחלת הסרטן. הספסל נחנך לפני כשבועיים והשבוע קבלה המשפחה את הבשורה הקשה כי אנונימיים שרפו את השלט החדש שהכינה המועצה לזכרה ונחשף כמה ימים לפני כן. יש לציין כי המועצה דאגה לייצר שלט חדש שנתלה במהירות במקום.
"לצערי זה לא נגמר שם", מספר אלעד אורגד, מנהל אגף שפ"ע במועצה המקומית גדרה: "אנחנו רואים את התופעה המכוערת של ונדליזם הולכת ומתרחבת במושבה. אם בעבר ראינו זאת בעיקר בתקופות של חופשים או בחופש הגדול, בעקבות בני נוער משועממים. לצערי – אנחנו רואים את התופעה הולכת ומתרחבת".
כך, מספר אלעד, רק לאחרונה התבצעו שורת פגיעות בגני שעשועים ובגנים ציבוריים ברחבי המושבה. "רק בחודש שעבר הוצאנו סכום של 65 אלף ₪ על תיקון תוצאות ונדליזם. לא נגמר החודש ולצערי נאלץ להוציא מהתקציב עוד 74 אלף ₪ - בגלל חוסר תשומת לב של תושבים. באחד המקרים, בגן בו הותקנה נדנדה חדשה לילדים, כלבים שוסו בצמיגים שנועדו לשמור על בטיחות הילדים, והביאו לקריעתם ולאי השמשת המתקן. במקרה אחר, בוצעה פגיעה במזיד של מגלשה בגן שעשעים אחר באמצעות אבן משתלבת. אני קורא לתושבים – אל תתנו יד לונזליזם. בסופו של דבר התופעה פוגעת בכולנו".
המועצה המקומית גדרה הודיעה שהיא לא מתכוונת לעבור לסדר היום על מקרי הוונדליזם המדוברים. בימים הקרובים המועצה תגביר את פעילות האכיפה באופן רוחבי במטרה להביא לצמצום התופעה. כמו כן, מחלקת שפע פועלת לתיקון הליקויים.
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: "קהילת גדרה לא נותנת מקום לוונדליזם. בסופו של דבר אותם אנונימים שהורסים גן שעשועים או ספסל – פוגעים בכולנו. נגביר את האכיפה, נוסיף הסברה ונדאג לכך שהמרחבים הציבוריים במושבה ישמרו על יופיים. אני קורא לציבור התושבות והתושבים – ראיתם מקרי ונדליזם – דווחו בהקדם למוקד העירוני".

באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאנשים חארות, רשויות שלא מועילות לאף אחד..... הדבר היחיד שנשאר לעשות זה לקחת את החוק לידיים, אני קורא לכלל הציבור שהנושא מציק לו לדווח בכל אפשרות ולא לעמוד מנגד כאשר רואים משהו בפועלהגב 12.02.25 11:47
- אורח
אזעקה בתל אביב! לכל השוהים והנוסעים לתל אביב ויישובי הסביבה הסמוכים לתל אביב. היום רביעי, 12/2 תשמע אזעקה בתל אביב כחלק מניסוי צופרים. יהיו 2 אזעקות בשעה 11:05, 11:10

לידיעת השוהים והנוסעים היום רביעי 12/2 לתל אביב ולתושבי הערים הסמוכים לתל אביב
יום רביעי, ה-12 בפברואר, יתקיימו בדיקות צופרים במספר אזורים בעיר תל אביב-יפו. להלן לוח הזמנים:
- בשעה 11:05 - בשכונות עבר הירקון.
- בשעה 11:10 - בשכונות דרום העיר וביפו.
יש לשים לב כי במקרה של אזעקת אמת, תישמע התרעה נוספת. תושבים מוזמנים לפנות למוקד שירות 106 פלוס או להשתמש ביישומון העירוני לכל שאלה או פנייה.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
נפתחה קבוצת וואטסאפ לקבלת הלהיטים והמבצעים של "אלי אקספרס"! להצטרפות יש ללחוץ על הלינק בכתבה

אתר be106 ממשיך להעניק ערך מוסף לגולשים והפעם בתחום הוזלת יוקר המחיה על ידי פרסום מוצרים להיטים במחירי מבצע ובמחירים מוזלים כולל הענקת קופונים לגולשים הן לקניות באתר אלי אקספרס והן קופוני הנחה לרכישה מעסקים בישראל.
באתר אלי אקספרס מצויים עשרות אלפי מוצרים ומידי יום מוצגים מוצרים אטרקטיביים עם הנחות מטורפות לתקופה קצרה לרוב עד 48 שעות ולגולש הממוצע קשה לאתר את המבצעים המיוחדים.
בעזרת צוות be106 נאתר את המבצעים האטרקטיביים ונשלח לקבוצת הוואטסאפ "דילים וקופונים be106" כך שתוכלו לרכוש בהנחות מטורפות או מוצרים שללא קשר למבצעי הנחות הם אטרקטיביים וזולים.
המוצרים יהיו בתחום מוצרי התינוקות והילדים, מוצרי מטבח, מוצרים לגבר ולאישה, מוצרים לרכב, מוצרי חשמל, סלולארי, מחשבים, כלי עבודה, ביגוד ועוד. כמו כן קופונים לקנייה ברשת ובעסקים בישראל
להלן לינק להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ
https://www.be106.net/whatsapp/deals_and_coupons/1
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
הרשמה לקבוצת הוואטסאפ המעדכנת כל מה שקורה בבת ים! לוחצים ומצטרפים

להלן לינק להתחברות לעדכוני החדשות בת ים
https://www.be106.net/whatsapp/group/49
בהתחברות לקבוצת הוואטסאפ של חדשות בת ים be106 ניתן לקבל עדכוני חדשות הקשורות לבת ים בתחומים: חדשות, פלילים, תרבות, צרכנות , נדל"ן , חינוך, מדורים ולעיתים רחוקות ידיעות כלליות המעניינות וחשובות גם לתושבי בת ים
להלן לינק להתחברות לעדכוני החדשות
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
נפתחה קבוצת וואטסאפ למחפשי דירות בבת ים! להצטרפות יש ללחוץ על הלינק בכתבה

אתר be106 העוסק בחדשות בתחומים שונים ומתמחה בתחום הנדל"ן, פתח לתושבים המחפשים לרכוש דירות בבת ים, קבוצת וואטסאפ "דירות למכירה בבת ים"
מאז פתיחת הקבוצות נרשמו לשירות כ - 3500 מחפשי דירות והרשימה גדלה מיום ליום.
הפרסום וניהול הקבוצה על ידי be106 נדל"ן
קיימת אפשרות לשת"פ עם מתווכים
מחפשי דירות בבת ים המעוניינים להצטרף לקבוצה ולקבל מידי יום דירות למכירה בבת ים
להלן לינק הצטרפות למחפשי דירות בבת ים
https://www.be106.net/whatsapp/realestate/49
בעלי דירות יד שנייה, מתווכים וקבלנים המעוניינים להציע דירה למכירה בבת ים בקבוצה מוזמנים לקבל פרטים
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
ליאל סטמקר מבת-ים נבחר כמחנך השנה של ארגון 'נטע' בכנס השנתי בירושלים

גאווה ענקית: ליאל סטמקר, רכז סניף ארגון 'נטע' בת-ים נבחר כמחנך השנה
בכנס השנתי של ארגוני הנוער שנערך אתמול, 10 בפברואר 2025, בבנייני האומה בירושלים, נבחר ליאל סטמקר, רכז סניף ארגון 'נטע' בעיר בת-ים, כמחנך השנה של הארגון. ליאל, שגדל בארגון מגיל 14, חזר לאחר שירותו הצבאי כמדריך וכרכז, וכיום משפיע על חייהם של בני הנוער בעיר.
סיפור חייו האישי של ליאל מעורר השראה רבה. הוא גדל במשפחה קשת יום והתמודד עם אתגרים חברתיים, ומשתף את סיפורו האישי כדי להעניק השראה לנערים ולנערות. הרצאתו "מקום בעולם" מדגישה את חשיבות ההעצמה האישית והחברתית.
ארגון 'נטע' פועל לקידום מצוינות טכנולוגית ומנהיגות חברתית בקרב ילדים ובני נוער, ומוכר על ידי משרד החינוך. החניכים בארגון רוכשים ידע טכנולוגי ומיומנויות אישיות, ומשתלבים בתפקידים טכנולוגיים בצבא ובתעשייה.

באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורח
לוח הרכב - הפרסום חינם


























סרטון: שוד חנות אופניים בתל אביב. השודדים נלכדו מסתתרים בבת ים

תיעוד: שוטרי תחנת שר"ת עצרו שני חשודים תושבי יפו ולוד כאשר ניסו להסתתר לאחר ששדדו באכזריות חנות אופניים בתל אביב - הוגשה הצהרת תובע
בתאריך 26 בינואר 2025 התקבל דיווח על אירוע שוד של חנות אופניים ברחוב מטלון בתל אביב. החשודים היכו את הקורבן באגרופים וריססו אותו בתרסיס פלפל, בעקבות כך הקורבן פונה ואושפז במרכז רפואי. החשודים שדדו שני זוגות אופניים חשמליים, קורקינט וטלפון נייד.
שוטרי תחנת שר"ת יחד עם חוקרי מז"פ מרחב איילון הגיעו מיד לזירה והחלו בפעולות חקירה ובאיסוף ממצאים. בפעולות חקירה מהירות השוטרים עלו על כיוון הימלטות של החשודים לבת ים. בלשי התחנה יצאו לכיוון בת ים על מנת לאתר את החשודים, ובסריקות איתרו את הרכב החשוד ליד מלונית בבת ים ותפסו אותם בחדר במלונית.
החשודים, תושבי יפו ולוד בגילאים 25 ו-24, נעצרו והועברו לחקירה בתחנת שר"ת. לאחר שצוות החקירה סיים את פעולות החקירה וגיבש תשתית ראייתית נגד החשודים, הוגשה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.
רפ"ק אורן ששון, קצין אח"מ שר"ת, מסר: "מדובר בשוד אלים אשר בעקבותיו הקורבן אושפז בבית החולים. חוקרי התחנה הצליחו תוך זמן קצר להתחקות אחר החשודים ועצרו אותם תוך ניסיונם להימלט ללוד. אנחנו נגיע לעבריינים ונביאם לדין מכל מקום בו ינסו להסתתר."
סרטון:

צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחמדמנה על שתיים. אנשים מיותרים! חובה לחוקק חוק קשוח שיחשבו מאה פעמים לפני שהם פועלים באופן עברייני.הגב 10.02.25 10:23
- אורחלהעתיק את הדירוג החברתי מסין לכאן, כל דבר שעושים מוקלט ומשפיע על החיים בחברה אז למשל אם 2 האדונים המכובדים היו יודעים שבאופן ישיר תמנע מהם האפשרות לקנות אוכל בסופר גדול או נגיד להשתמש בתחבורה ציבורית או למצוא עבודה היו חושבים פעמייםהגב 10.02.25 12:25
- אורח
הגשמים יימשכו גם בימים הקרובים ויוסיף להיות קר מהרגיל
קיים חשש מהצפות לאורך מישור החוף

תחזית להיום ולהלילה
היום: מעונן. צפויים גשמים מקומיים בעיקר לאורך מישור החוף. תחול עלייה קלה בטמפרטורות בעיקר במרכז הארץ ובדרומה, אך עדיין יהיה קר מהרגיל לעונה. אחה"צ הגשמים יתחזקו וילוו בסופות רעמים יחידות.
הלילה: גשם ירד לסירוגין בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים בודדות. קיים חשש מהצפות מקומיות לאורך מישור החוף.
10/02 יום שני :
גשם ירד לסירוגין בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים בודדות. קיים חשש מהצפות מקומיות לאורך מישור החוף. יוסיף להיות קר מהרגיל לעונה.
11/02 יום שלישי :
מעונן חלקית עד מעונן. עדיין צפויים גשמים מקומיים, בצפון הארץ ובמרכזה, ובצפון הארץ אף יתכנו סופות רעמים יחידות. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.
12/02 יום רביעי:
גשמים לפרקים מלווים בסופות רעמים צפויים לרדת בצפון הארץ ובמרכזה. שלג צפוי לרדת בחרמון, ואף ייתכן שלג בצפון רמת הגולן.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
מצורף סרטון: תושב בת ים בן 24 חשוד בביצוע שוד אלים של קשיש בן 86

תיעוד: שוטרי תחנת תא"ד עצרו חשוד בשוד אלים של חנות תכשיטים בתל אביב
ב-11 באוגוסט 2024 התקבל דיווח על אירוע שוד אלים בחנות תכשיטים בתל אביב, במהלכו נפצע בעל העסק, קשיש בן 86, ונזקק לטיפול רפואי. בעקבות הדיווח, שוטרי תחנת תא"ד יחד עם חוקרי מז"פ מרחב איילון הגיעו לזירה והחלו בפעולות חקירה ואיסוף ממצאים וראיות.
ב-22 בינואר 2025, לאחר קבלת ממצאים פורנזיים ופעולות מודיעין, עצרו השוטרים חשוד, תושב בת ים בן 24, והעבירו אותו לחקירה בתחנה. בסיום החקירה, ולאחר גיבוש תשתית ראייתית נגדו, הוגשה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.
פקד גלי פוגילבום, רמ"ח משטרת תא"ד, מסר: "מדובר באירוע חמור של שוד אלים במהלכו נפצע בעל העסק בן 86 ונזקק לטיפול רפואי. מהחנות נשדדו תכשיטים בשווי מוערך של כמיליון שקלים. אנחנו נגיע לעבריינים ונביאם לדין גם כשהם בטוחים שהצליחו להימלט, כמו שעשינו בתיק הזה."
מצ"ב תיעוד מזירת השוד.
סרטון:

צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אליפות ישראל בשחייה למרחק 5 ק"מ: שחייני הפועל בת-ים זכו ב-6 מדליות: במדליות זהב זכו אופק אדיר, יוחאי פרסמן, ליאורה קליטצ׳וק. במדליית כסף זכו עומר חווה, ליאורה קליטצ׳וק. במדליית ארד זכה מאור גורלניק

אליפות ישראל בשחייה למרחק 5 ק"מ התקיימה אמש, והיוותה אתגר משמעותי לשחייני מרחקים ארוכים. התחרות, המוכרת כמעין מיני מרתון בענף השחייה, דורשת תעצומות נפש וגוף כאחד. אגודת הפועל בת-ים, הידועה בטיפוח ענף השחייה, הפכה את התחרות למסורת רבת שנים כחלק מחישול השחיינים הצעירים.
השנה השתתפו בתחרות שמונה שחיינים מהאגודה, שחזרו עם שש מדליות:
- מאור גורלניק, בן 20, זכה במקום השלישי בקטגוריית בוגרים עם תוצאה של 55:34.21 דקות.
- אופק אדיר, בת 19, זכתה במקום הראשון בקטגוריית גיל 18-19 עם תוצאה של 1:00.36.97 שעות ובמקום השני בקטגוריית בוגרות.
- יוחאי פרסמן, בן 18, זכה במקום הראשון בקטגוריית גיל 18-19 עם תוצאה של 57:59.52 דקות.
- עומר חווה, בן 16, זכה במקום השני בקטגוריית גיל 16-17 עם תוצאה של 57:49.99 דקות.
- ליאורה קליטצ׳וק, בת 15, זכתה במקום הראשון בקטגוריית גיל 15-16 עם תוצאה של 1:03.48 שעות ובמקום הרביעי בקטגוריית בוגרות.
- עידו טורשו, בן 15, הגיע למקום השמיני בקטגוריית גיל 14-15 עם תוצאה של 1:03.23 שעות.
- אמה יולזרי, בת 14, הגיעה למקום השישי בקטגוריית גיל 14-15 עם תוצאה של 1:10.07 שעות.
- רנטה אגולטין, בת 14, נאלצה לעצור עקב תחושת חוסר נוחות.
הישגים אלו מדגישים את המחויבות והמאמץ של שחייני הפועל בת-ים, הממשיכים להצטיין ולהוביל בענף השחייה בישראל.









באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה









- אורח
סדנאות שתילים לכל המשפחה בקניון בת ים לכבוד ט״ו בשבט - 13 בפברואר

קניון בת ים מזמין את הציבור הרחב לחגוג את ט״ו בשבט עם סדנאות שתילים לכל המשפחה. האירוע יתקיים ביום חמישי, ה-13 בפברואר, בין השעות 17:00 ל-19:00. כולם מוזמנים להשתתף וליהנות מחוויה ייחודית.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
המוצר היומי של be106! 10 זוגות גרביים שחורות קלאסיות לגברים במחיר 25.60 ₪ לעשרה זוגות

להלן מוצר יומי מתוך קבוצת הוואטסאפ של be106 "דילים וקופונים BE106"
אתר be106 מעניק ערך לגולשים וסורק באתרי המכירות בעולם מוצרים מעניינים בדילים אטרקטיביים ומנגיש אותם לגולשי be106
10 זוגות גרביים
שחורות קלאסיות לגבר מכותנה נושמת וסופגת זיעה
מתאימות לעסקים ויומיום, עמידות ונוחות במיוחד
מידות: 38-44 | מחיר: 25.60 ₪ בלבד לעשרה זוגות!
לרכישה לחצו על הלינק
https://s.click.aliexpress.com/e/_oo9peez
למעוניינים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ "הדילים והקופונים של be106"
להלן קישור להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ דילים וקופונים
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
צעירה בת 18 נפגעה מרכב בבת ים ופונתה במצב בינוני לבית החולים

דיווח מד"א: בשעה 17:51 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על הולכת רגל שנפגעה מרכב בדרך בן גוריון בבת ים. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים וולפסון צעירה בת 18 במצב בינוני עם חבלת ראש.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מצורף סרטון: משטרת בת ים פשטה על דירה בתל אביב ותפסה מעל 170 קילוגרם סמים, שני חשודים מת אביב ורמת גן נעצרו

תיעוד: משטרת בת ים פשטה על דירה בתל אביב ותפסה מעל 170 קילוגרם סמים
במסגרת מאבק משטרת בת ים בנגע הסמים, בלשי התחנה פשטו על דירה בתל אביב וביצעו חיפוש, במהלכו נתפסו מדפים מלאים במוצרים החשודים כסמים מסוגים שונים. בין המוצרים שנמצאו: סיגריות אלקטרוניות עם שמן קנאביס, חמאת קנאביס, סוכר קנאביס, טבליות שוקולד פטריות, מסטיקי קנאביס, עוגיות אוראו קנאביס, פטריות הזיה, כ-6 קילוגרם חשיש, מעל 170 קילוגרם מריחואנה וכ-20,000 שקלים במזומן.
שני חשודים, תושבי תל אביב ורמת גן בגילאי 31 ו-52, נעצרו והועברו לחקירה במשטרת בת ים. במהלך היום יובאו החשודים בפני בית המשפט לדיון בהארכת מעצרם.
רפ"ק ברק סיטון, קצין בילוש ומודיעין ממשטרת בת ים, מסר: "מדובר בכמות גדולה מאוד של סמים שערכם מוערך במיליוני שקלים, כסף שמהווה צינור חמצן כלכלי לעבריינים. בנוסף, המוצרים שלכאורה נראים כמו ממתקים יכולים להגיע לידי ילדים קטנים ולגרום לסיכון בריאותם. משטרת בת ים תמשיך לפעול כנגד גורמי פשיעה ולצמצם את הפצת הסמים, המהווים מחולל פשיעה."
מצורף תיעוד הסמים שנתפסו ותמונות המוצרים.
סרטון:




צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




- אורח
דניאל כספי מבית הספר יעד בבת ים נבחר לפעיל מצטיין של מחוז תל אביב מטעם החינוך המיוחד

דניאל כספי, תלמיד כיתה י"א מבית הספר יעד בבת ים, נבחר לפעיל מצטיין של מחוז תל אביב מטעם החינוך המיוחד. דניאל, חניך בולט בארגון סח"י, היה חבר במועצה העירונית לנוער, השתתף בפרויקט "שחקים" של המשטרה, ואחראי על מערכת ההגברה והמולטימדיה באירועי בית הספר.
דניאל מתמודד עם לקות מורכבת שמשפיעה על התקשורת הבין-אישית שלו, אך הוא מתגבר על כל אתגר וממשיך להצטיין. הטקס המחוזי בו יוענק לו הפרס יתקיים בחודש מאי הקרוב.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
בת 62 מבת ים חשודה בעוקץ קשישים בהיקף של מאות אלפי שקלים

שוטרי מרחב ירקון עצרו חשודה בת 62 בשעת מעשה בעת שמשכה כסף של קשישים מכספומט, החשודה נחקרת על עבירות עוקץ בהיקף של מאות אלפי שקלים
בלשי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו חשודה בת 62, תושבת בת ים, בחשד לעוקץ והונאה טלפונית של עשרות קשישים. שיטת ההונאה כללה התחזות למספר תפקידים במטרה לרכוש את אמונם של הקורבנות ולבצע משיכות כספים מחשבונותיהם.
החקירה נפתחה בעקבות תלונה על ניסיון הונאה ומרמה טלפונית כלפי קשישים. במסגרת החקירה, שהתנהלה בשיתוף פעולה עם חוקרי חברות האשראי, עלה חשד כי החשודה מבצעת משיכות כספים מכספומטים באזור גוש דן תוך שימוש בפרטי האשראי של הקורבנות.
על פי החשד, שיטת העוקץ כללה פנייה טלפונית אל הקורבנות תוך הצגה כנציגות חברות תקשורת, כעובדי בנק ואף כנציגי משטרה בתפקיד. בחלק מהמקרים נבדק כי היה שימוש בתוכנה זדונית שנשלחת אל מחשבי הקורבנות כדי להשיג את פרטיהם הפיננסיים. באמצעות המידע שהושג במרמה, ביצעה החשודה משיכות כספים חוזרות ונשנות ממספר קורבנות.
בתחילת השבוע, במסגרת פעילות סמויה, הבחינו הבלשים בחשודה כשהיא מגיעה לכספומט בעיר בת ים ומבצעת משיכות כספים מכרטיסי אשראי השייכים לקשישים. החשודה נעצרה במקום, ובחיפוש שנערך ברשותה נתפסו ראיות רבות, בהן כרטיסי אשראי, תדפיסי חשבונות של קורבנות, סיסמאות לחשבונות בנק וכסף מזומן רב.
החשודה הועברה לתחנת לב תל אביב, נחקרה ונכלאה. בית משפט השלום האריך את מעצרה עד לתאריך 9.2.25. החקירה נמשכת לאיתור שותפים נוספים בביצוע העבירות.
המשטרה קוראת לציבור: אם אתם חושדים שנפלתם קורבן להונאה או לניסיון עוקץ, פנו מיד למשטרה במספר 100 או לתחנת המשטרה הקרובה. דיווח מהיר יכול למנוע נזק נוסף ולעזור לאחרים להימנע ממקרים דומים.


צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


- אורח
עיריית בת-ים ובית הספר לאדריכלות באוניברסיטת אריאל מציגים את תערוכת בת-ים 2050 - פתיחה ב-6 בפברואר 2025

עיריית בת-ים ובית הספר לאדריכלות באוניברסיטת אריאל מזמינים את הציבור לתערוכת "בת-ים 2050", המציגה את חזון העיר לשנת 2050 כפי שנראה בעיני הסטודנטים. התערוכה תתקיים במרכז כלים, רחוב יצחק נפחא 2, ותפתח ביום חמישי, 6 בפברואר 2025, במעמד ראש עיריית בת-ים, מר צביקה ברוט, וראש בית הספר לארכיטקטורה באוניברסיטת אריאל, פרופ' עדנה לנגנטל.
התערוכה היא תוצר של קורס סטודיו תמאטי בתכנון אדריכלי לשנה ד' במסגרת התכנית לתואר ראשון באדריכלות, בהנחיית ד"ר אדר' הדס סופר ואדר' יעל דגן. במסגרת הקורס, הסטודנטים פיתחו אסטרטגיות עירוניות ותכניות מרחביות המשלבות טכנולוגיות מתקדמות וכלי בינה מלאכותית, במטרה להמחיש את השינויים הצפויים במרחב העירוני, הציבורי והפרטי.
ביום ראשון, 9 בפברואר 2025, יתקיים במסגרת התערוכה יום עיון בנושא שילוב טכנולוגיות מתקדמות בתכנון אדריכלי, עם הרצאות מטעם בית הספר לארכיטקטורה ועיריית בת-ים.
לפרטים נוספים, ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-5558616.

קרדיט תמונה: הדמיה- שירז אוזילוב
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורח
"כשהמילים קמות לתחיה": תלמידי כיתות ד' מבת-ים חוו חוויה ספרותית ייחודית באשכול הפיס בעיר

"כשהמילים קמות לתחיה": תלמידי כיתות ד' מבת-ים חוו חוויה ספרותית ייחודית
במסגרת התכנית העירונית "בת-ים בסימן קריאה", מאות תלמידי כיתות ד' מבת-ים השתתפו באירוע מיוחד שהתקיים באשכול הפיס בעיר. האירוע כלל מפגש עם הסופרת הדס ליבוביץ' והמאייר חנן דרור, אשר שיתפו את התלמידים בסיפוריהם ובטכניקות האיור שלהם. בנוסף, התלמידים נהנו מחדר אימרסיבי חדשני, משחקי קופסה ומחשב, והצגות תיאטרון שהמחיזו סצנות מתוך הספרים.
מטרת התכנית היא לעודד קריאה, יצירתיות והעשרת השפה בקרב הילדים, תוך הפיכת הקריאה לחוויה מהנה ומעשירה. במסגרת התכנית מתקיימות פעילויות מגוונות ברמה כיתתית, בית ספרית ועירונית, כולל מפגשים עם סופרים ומאיירים, כנסים ותכניות ייחודיות.
ממנהל החינוך בת-ים נמסר: "התלמידים יצאו מהאירוע עם ניצוץ בעיניים ורצון עז להמשיך לקרוא. אנו שואפים להפוך את הקריאה להרפתקה ולגדל דור של אוהבי ספרים."


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


בית הספר אורט מלטון בבת ים השיק גינה חינוכית הכוללת ערוגות שתילים ועצי פרי בשיתוף התלמידים

בית הספר אורט מלטון בבת ים השיק לאחרונה גינה חינוכית הכוללת ערוגות שתילים ועצי פרי, ביוזמת רכז החינוך הגופני גיא הדדי. הגינה מתופעלת בשיתוף פעולה עם התלמידים, ומטרתה להקנות להם ערכים של קיימות ואחריות סביבתית. בעתיד הקרוב מתוכננת הרחבת הגינה, שתכלול ערוגות נוספות של ירקות ותבלינים וכן מערכת הידרופונית מתקדמת.


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


בטורניר שחמט ודמקה בתיכון חדש דרכא בת ים זכה ג'ונייד מנסורוב מכיתה ז'3, במקום הראשון בשחמט, ולמיי משל מכיתה י'3, זכתה במקום הראשון בדמקה

בתיכון חדש דרכא בת ים התקיים היום טורניר שחמט ודמקה במסגרת תוכנית עמ"ט. בטורניר השתתפו תלמידי ותלמידות כיתות ז'3, ט'3, י'3, יא'3, שהפגינו יכולות מרשימות במשחקים.
ברכות לג'ונייד מנסורוב מכיתה ז'3, שזכה במקום הראשון בשחמט, ולמיי משל מכיתה י'3, שזכתה במקום הראשון בדמקה. תודה מיוחדת לאילן קזקוביץ, שניהל את הטורניר במקצועיות, ולמאיר זוהר שהתנדב כשופט וסייע להצלחת האירוע. כמו כן, תודה לרכזת תוכנית עמ"ט, טטיאנה קוזקביץ, על התמיכה והארגון.


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


- אורח
הגשם חזר עם ירידה בטמפרטורות ויהיה קר מהרגל
הטמפרטורות ינועו בין 6-16 בישובי הסביבה.

תחזית להיום ולהלילה
היום: גשם ירד לסירוגין מצפון הארץ ועד לצפון הנגב. צפויות סופות רעמים יחידות בעיקר בצפון הארץ. ברוב אזורי הארץ ינשבו רוחות חזקות, ובדרום הארץ ייתכנו סופות חול מקומיות. קיים חשש משיטפונות בנחלי מדבר יהודה וים המלח. הטמפרטורות ירדו במידה ניכרת בעיקר בהרים ובפנים הארץ. בחרמון ירד שלג.
הלילה: גשם ירד לסירוגין מצפון הארץ ועד לצפון הנגב. צפויות סופות רעמים יחידות בעיקר בצפון הארץ. ברוב אזורי הארץ ינשבו רוחות חזקות, קיים חשש משיטפונות בנחלי מדבר יהודה וים המלח. בחרמון ירד שלג ומחלקו השני של הלילה יתכן שלג קל בפסגות הגבוהות של הרי הצפון.
06/02 יום חמישי :
גשם ירד מדי פעם מצפון הארץ ועד לנגב. ברוב אזורי הארץ ינשבו רוחות חזקות, ובדרום הארץ עדיין יתכן אובך . עד הצהריים במדבר יהודה וים המלח עדיין קיים חשש משטפונות. בחרמון ירד שלג, ועד שעות הצהריים ייתכן שלג קל בפסגות הגבוהות של הרי הצפון. הטמפרטורות יוסיפו לרדת במידה ניכרת וייעשה קר מהרגיל לעונה. במהלך היום הגשמים והרוחות ייחלשו.
07/02 יום שישי :
מעונן חלקית עד מעונן. עדיין ייתכן גשם מקומי קל מצפון הארץ ועד לנגב. הטמפרטורות יעלו במקצת, אך עדיין יהיה קר מהרגיל לעונה.
08/02 יום שבת:
מעונן חלקית עד מעונן. עד שעות הצהריים מצפון הארץ עד הנגב עדיין יתכן טפטוף עד גשם מקומי קל. הטמפרטורות יוסיפו להיות נמוכות מהרגיל לעונה.
הטמפרטורות ינועו בין 6 בלילה ל16 ביום
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורח
צעיר מבת ים נעצר בהשלכת חפץ לעבר שחקן באיצטדיון בלומפילד, במשחק בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים. מצורף זרקון הזריקה

תיעוד: שוטרי תחנת שר"ת עצרו חשוד בהשלכת חפץ לעבר שחקן באיצטדיון בלומפילד
במהלך משחק כדורגל שהתקיים אתמול באיצטדיון בלומפילד בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים, נצפה אוהד משליך חפץ שפגע בשחקן על המגרש. שוטרי תחנת שר"ת איתרו את החשוד, תושב בת ים בן 25, ועצרו אותו בנסיונו לעזוב את האצטדיון. החשוד הועבר לחקירה במשטרת שר"ת ומעצרו הוארך עד לתאריך 6 בפברואר 2025.
בנוסף, השוטרים ווידאו התייצבות של אוהדי הקבוצות המורחקים. בעקבות כך, נרשמו 12 דו"חות בסך 2,000 שקלים כל אחד למורחקים שלא קיימו את תנאי ההרחקה.
סנ"צ משה אביטל, מפקד משטרת שר"ת, מסר: "אנו ממשיכים בטיפול כנגד עבריינים במגרשי ספורט, אם זה מימוש הרחקה ואם איתור ומעצר של חשוד בפגיעה בשחקן."
לצפייה בתיעוד האירוע: לחץ כאן.
סרטון:
צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
המוצר היומי! עשרות תחפושות פורים לתינוקות, ילדים, בני נוער ומבוגרים במחירים של עשרות שקלים בלבד

לקראת חג הפורים הקרב, מגוון תחפושות ייחודיות מוצעות למכירה במחירים משתלמים.
המוצרים הם מתוך קבוצת הוואטסאפ של be106 "דילים וקופונים BE106"
אתר be106 מעניק ערך לגולשים וסורק באתרי המכירות בעולם מוצרים מעניינים בדילים אטרקטיביים ומנגיש אותם לגולשי be106
למעוניינים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ "הדילים והקופונים של be106"
להלן קישור להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ דילים וקופונים
תחפושת פיית סוכריה קסומה לילדות,
מושלמת לפורים! במגוון דגמים צבעוניים
מחיר החל מ-60.47 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_okXoiPf

תחפושת כלה מצחיקה לגבר
- שמלה לבנה והינומה מבד פוליאסטר איכותי
מידה אחת שמתאימה לרוב המבוגרים, מושלמת לפורים
רק 63.79 ש"ח כולל משלוח חינם!
https://s.click.aliexpress.com/e/_olgrLTx

תחפושת נינג'גו לילדים
- סרבל שלם של גיבור העל האהוב, מושלם לפורים ומסיבות!
₪52.11 + ₪11.10 משלוח
https://s.click.aliexpress.com/e/_opk7mWH

תחפושת אלה יוונית/רומאית מרשימה
- בגד גוף עם גלימת שיפון ועיטורי זהב וריינסטון
כולל צמידי יד מטאליים תואמים, בד נעים ונושם, מתאימה לפורים
מחיר: 27.27 ש"ח + משלוח 24.44 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_onj1x4N

חליפת גוף מלאה בהדפס נמר תלת מימד
עשויה מבד ספנדקס איכותי ונמתח, מתאימה למבוגרים וילדים, נוחה ומרשימה
החל מ-46.89 ש"ח בלבד!
https://s.click.aliexpress.com/e/_onRceBf

חליפת ספיידרמן מלאה כולל מסכה
במספר דגמים, כולל ספיידרמן שחור של ספיידר-ורס
מתאים לילדים ומבוגרים, מידות 100-190 ס"מ, בד נעים המשלב פוליאסטר וספנדקס
רק 33.85 ש"ח!
https://s.click.aliexpress.com/e/_okiALlX

מסכת לטקס מצחיקה של סבתא מעשנת
עם צעיף אדום, מושלמת לפורים!
35.61 ש"ח כולל משלוח
https://s.click.aliexpress.com/e/_opFHkiH

תחפושות חיות מקסימות לילדות
- דבורה, נמרה, חיפושית, חד קרן ועוד! שמלת טוטו איכותית מבד פוליאסטר.
מחיר החל מ-48.98 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_ome9ztf

תחפושת פוקהונטס למבוגרים
- שמלה חומה בסגנון נסיכה הודית
כוללת שמלה, חגורה וכיסוי ראש.
במחיר של -₪53.38 + משלוח: ₪16.03
מושלם לפורים! קישור לרכישה:
https://s.click.aliexpress.com/e/_oomsoil

תחפושת יסמין מאלאדין לילדות
- בעיצוב מסורתי ואיכותי, כולל שמלת נסיכה בסגנון ערבי. מתאימה במיוחד לפורים!
מחיר החל מ-38.54 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oktGfWZ

שמלות נסיכות מבית דיסני
- אלזה, אנה ועוד מגוון דגמים לבחירה! במידות 100-150
החל מ-21.69 ש"ח בלבד!
https://s.click.aliexpress.com/e/_ooOGoId

תחפושת אלזה ואנה מ"פרוזן"
שמלה איכותית במגוון דגמים, מתאימה לגילאי 3-10
החל מ-₪42.66
https://s.click.aliexpress.com/e/_omD7KFb

תחפושת פיראט
מושלמת לתינוקות בנים ובנות לפורים הקרוב!
הסט כולל: בגד גוף פסים אדום, וסט, מטפחת ראש וחגורה. עשוי כותנה נעימה.
מחיר: 55.36 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_okKOmgH

תחפושת סוניק
סרבל מלא בסגנון אנימה כולל כפפות לבנות, ב-5 צבעים לבחירה.
זמין במידות: S (110-120), M (120-130), L (130-140).
מחיר: 51 ש"ח בלבד
https://s.click.aliexpress.com/e/_omVKHpF

תחפושת מתנפחת של קינג קונג/אורנגוטן,
מתאימה למבוגרים וילדים
רק 98.69 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oCay9C5

תחפושת תינוקות מקסימה הכוללת רומפר עם ברדס וטייץ תואם,
עשויה משכבה כפולה איכותית (בד עמיד למים ופליז). מתאימה לגילאי 6-18 חודשים, זמינה בדמויות: אבוקדו, אננס, רוגבי וברווז.
40.24 ש"ח בלבד!
https://s.click.aliexpress.com/e/_onidghT

אוברול תינוקות מעוצב בסגנון קיגורומי - סטיץ׳ או דינוזאור!
בד רך ונעים, שרוול ארוך.
מתאים לגילאי 0-3 שנים (מידות 70-120), מושלם לפורים או סתם ליום יום.
רק 31.83 ש״ח!
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDunFod

תחפושת משחקי הדיונון האדומה!
סט מושלם הכולל סרבל, חגורה ומסכה מלאה
זמין במידות לילדים ומבוגרים, מתאים לפורים, קוספליי או מסיבות תחפושות
החל מ-₪65 בלבד
https://s.click.aliexpress.com/e/_omOW5tX

שמלת טוטו מקסימה לילדות בעיצוב חד-קרן
במגוון צבעים לבחירה, מחיר החל מ-52.14 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_om2mOA9

תחפושת שמלת טוטו של גבי מבית הבובות,
עם שרוול קצר ובד טול איכותי
זמין במגוון דגמים, מושלם לפורים! החל מ-35.28 ₪
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDc96rX

שמלת תחפושת מיני מאוס לילדות ומבוגרות,
כולל סרט תואם לראש
רק 37.97 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_olAZ4O9

שמלת טוטו מעוצבת בסגנון תות בצבעי אדום-ירוק,
מושלמת לפורים מתאימה לתינוקות ופעוטות
67 ש"ח כולל משלוח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oCndhlB

תחפושת אריה
מפליז רך ואיכותי, הכוללת סט מלא: סרבל, ברדס, כפפות וכיסויי רגליים
מתאימה לילדים בגילאי 2-12
מחיר: 81.24 ש"ח + משלוח 6.94 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_opsDXJ3

תחפושת דוב
נעים למגע, מתאימה לגברים ונשים. מושלמת לפורים
רק 64.86 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oEL32Ln

תחפושת גיבורי על למבוגרים
- סרבל שרירי מלא לפורים
מחיר סופי כולל משלוח: 91.55 ₪
https://s.click.aliexpress.com/e/_oBwk213

תחפושת שוטרת סקסית
- סט מושלם הכולל בגד גוף, כובע משטרה, חגורה ואזיקים.
מחיר: ₪45.25 + משלוח ₪37.12
https://s.click.aliexpress.com/e/_onks2mz

תחפושת פיראטים זוגית
כוללת לגבר: כיסוי ראש, חולצה, וסט, מכנסיים, חגורה ואביזר לרגל. לאישה: כיסוי ראש, חולצה, וסט, חצאית וחגורה.
מחיר: 48.03 ש"ח ליחיד + משלוח 7.46 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_on4ioqV

תחפושת לתינוק אפרוח בוקע מביצה
- סרבל קטיפה עם ברדס ושרוולי גלימה, מושלם לפורים!
מתאים לגילאי 0-24 חודשים, זמין במגוון מידות.
46.73 ש"ח בלבד
https://s.click.aliexpress.com/e/_omhhv3T

תחפושת מצרית מושלמת לכל המשפחה!
סט מלא הכולל שמלה, כתר/כיסוי ראש, קישוטי צוואר, חגורה ותכשיטי ידיים. מתאים לגברים, נשים, בנים ובנות במגוון מידות.
מחיר מעולה החל מ-49.11 ש"ח ליחיד
https://s.click.aliexpress.com/e/_onbmEPR

תחפושת קלאופטרה
סט מלא הכולל שמלה בגזרה מחמיאה, כיסוי ראש, קישוט צוואר וחגורה. הבד אלסטי ונוח ללבישה.
75.44 ש"ח בלבד!
https://s.click.aliexpress.com/e/_oEOwmGZ

תחפושת נינג'ה דרקון מרשימה לילדים,
שחור-זהב, מתאימה לגילאי 4-10 (מידות 110-140 ס"מ)
סט מלא הכולל: חולצה, מכנסיים, שריון עם ברדס, מסכה, כיסוי ראש, חגורה ו-4 חבלים
58.19 ש"ח בלבד
https://s.click.aliexpress.com/e/_oFnTXmh

באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
































- אורח