הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צביקה ברוט ביקר בגבול הצפון ונפגש עם ראש מועצת מטולה וראש עיריית קריית שמונה כדי לבדוק כיצד ניתן לסייע לקולגות והחברים שמנהלים את הרשויות שם בתקופה הקשה הזו.

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק צביקה ברוט - Tzvika Brot
צילום מתוך דף הפייסבוק צביקה ברוט - Tzvika Brot

בזמן שישראל נערכת לאפשרות של מלחמה מצפון, ישנם אזרחים שחווים אותה כבר עכשיו, יום יום, שעה שעה. צביקה ברוט, ראש עיריית בת ים, הגיע לגבול הצפון כדי לבדוק כיצד ניתן לסייע לקולגות והחברים שמנהלים את הרשויות שם בתקופה הקשה הזו.

ברוט ביקר במטולה יחד עם דודי אזולאי, שנלחם על המושבה שלו שספגה פגיעות בכמעט חצי מהבתים. בנוסף, נפגש עם גיורא זלץ, ראש המועצה האזורית גליל עליון, שנאבק מול הביורוקרטיה הממשלתית כדי לדאוג לעשרות אלפי התושבים שחלקם כבר שמונה חודשים רחוקים מהבית. כמו כן, נפגש עם אביחי שטרן, ראש עיריית קרית שמונה, שנראית כעיר רפאים בלי שהסוף נראה באופק.

ברוט הדגיש כי במרכז הארץ ידעו לדאוג לעצמם, אך הממשלה חייבת להגביר את הסיוע ליישובים בצפון היום ובעיקר לחשוב על המחר. "חבל הארץ הזה חייב לקבל עדיפות בדומה ליישובי הדרום, כדי שגם ביום שאחרי המלחמה לא נאבד את הצפון," אמר ברוט.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה