הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

25 שוהים בלתי חוקיים נתפסו בחוף הים ובדירה בבת ים

מערכת האתר
קרדיט צילום: דוברות המשטרה
קרדיט צילום: דוברות המשטרה

בפעילות משטרתית ממוקדת של תחנת משטרת בת ים נעצרו 25 שוהים בלתי חוקיים בעיר.


שוטרי תחנת בת ים במרחב איילון במחוז תל אביב ביצעו אתמול פעילות יזומה ממוקדת באזור בת ים, בו קיים חשש להעסקת או הלנת שוהים בלתי חוקיים, במטרה לחזק את בטחונו ושלומו של הציבור.


במהלך הפעילות נעצרו לחקירה שני שוהים בלתי חוקיים אשר בילו בחוף בעיר. בנוסף, השוטרים איתרו 23 שוהים בלתי חוקיים בדירה ברחוב סוקולוב בבת ים.


כאמור, השב"חים נעצרו לחקירה. בשלב זה נמשכת החקירה בעניין המעסיקים והמלינים ונבחנת אכיפה מנהלית נגדם.


קבלנים ואזרחים המעסיקים תושבי שטחים ללא היתר שהייה ועבודה מסכנים הן את עצמם והן את הציבור הישראלי כולו, הן בהיבט הביטחוני והן בהיבט הפלילי. משטרת ישראל מבצעת כל העת מבצעי אכיפה לאיתור ומעצר שוהים בלתי חוקיים, מעסיקים, מסיעים ומלינים. פעילות המשטרה נועדה בראש ובראשונה לצמצם את פעילות הפח"ע כמו גם את הפעילות הפלילית.





צילומים:קרדיט צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה