צביקה ברוט בטקס חלוקת תעודות בגרות לבוגרי תיכון "ההזדמנות האחרונה" ברנקו וייס בבת ים " אני מעריץ כל אחד ואחת מכם על הדרך שעברתם"

ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, נשא דברים בטקס חלוקת תעודות בגרות לבוגרי תיכון "ההזדמנות האחרונה" ברנקו וייס בבת ים, בהם גם חיילים מצטיינים.
ברוט אמר לבוגרים: "זו חכמה קטנה מאוד להצליח כשאין קשיים בדרך. אני מעריץ כל אחד ואחת מכם על הדרך שעברתם. ליווינו אתכם בשנים האחרונות ואנחנו יודעים על אילו קשיים התגברתם כדי להגיע ליום הזה. בזכות הדרך הזו, תוכלו לכבוש כל פסגה שתרצו. אנחנו - העירייה, בית הספר וההורים - יכולים לדחוף אתכם אבל המנוע האמיתי של ההצלחה זה קודם כל המוטיבציה האישית שלכם. אנו מאחלים לכם הצלחה, ומבקשים שתמשיכו להיות שגרירים טובים של בת-ים בכל מקום שאליו תגיעו, ואנחנו מצידנו נמשיך לתת לכם את כל הכלים שאתם זקוקים להם כדי להמשיך ולהצליח. אוהבים אתכם, וגאים בכם."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחראש העיר צביקה ברוט העיקר מחלק תעודות אבל 0 אכיפה כל יום נרצח מישהו אחר בעיר העברינים מרימים ראש בבת ים ושולטים בעיר ויש להם גיבוי מראש העיר שמעלים עין לא ברוט ולא לחיאני שתהם לא טובים לבת ים17.10.24 12:44 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: