הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אלי יריב, ממלא מקום ראש עיריית בת ים ומחזיק תיק החינוך והתרבות: במהלך 5 השנים האחרונות, 942 תלמידי תיכון לומדים לתואר ראשון באוניברסיטת תל-אביב השבוע התקיים טקס הענקת תעודות ל-70 תלמידים שסיימו בהצלחה את הקורס האוניברסיטאי הראשון בתוכנית

מערכת האתר
צילומים: אלי יריב
צילומים: אלי יריב

חדשנות בחינוך העירוני – תלמידי תיכון גם באוניברסיטה! במסגרת פרויקט חדשני שהובל במסגרת מערכת החינוך העירונית, תלמידי בתי הספר התיכון יכולים ללמוד לתואר ראשון באוניברסיטת תל-אביב לצד לימודיהם הבית-ספריים. במהלך חמש השנים האחרונות, 942 תלמידים השתתפו בלימודים משולבים, המעשירים את החינוך העירוני ומעניקים להם כלים ומיומנויות גבוהות יותר להתמודדות עם אתגרי העתיד.


השבוע התקיים טקס הענקת תעודות ל-70 תלמידים שסיימו בהצלחה את הקורס האוניברסיטאי הראשון בתוכנית. הישג זה מדגיש את המחויבות למצוינות של התלמידים והצוותים החינוכיים המעורבים בפרויקט.


תודה לאוניברסיטת תל-אביב ולכל צוותי החינוך בעיר, המרצים והתלמידים שהפכו את הפרויקט להצלחה גדולה. יחד, אנו יוצרים דור העתיד עם השכלה רחבה ומעמיקה יותר.


אלי יריב, ממלא מקום ראש עיריית בת ים ומחזיק תיק החינוך והתרבות, הביע את גאוותו על הצלחת הפרויקט.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה