חגיגת שבועות בפארק פרס חולון: מופע "לימקי מילקי" לילדים עם בועות סבון, בלוני ענק והפתעות ב-20.5, הכניסה חופשית

פארק פרס חולון יחגוג את חג השבועות עם המופע "לימקי מילקי" המיועד לילדים, שיתקיים ביום שלישי, 20 במאי, בשעה 17:30.
במסגרת האירוע תתקיים מסיבה שמחה בסימן החג, שתכלול בועות סבון, בלוני ענק, שירים, ריקודים ובובות ענק. כל ילד שישתתף יקבל הפתעה.
מארגני האירוע מציינים כי המופע יחל בשעה 17:30. במקרה של מזג אוויר קריר או שרבי, המופע יתקיים במתחם המזון הסמוך למקדונלד'ס.
עוד נמסר כי הפעילות תתקיים בהתאם להנחיות פיקוד העורף, ובמידה ויהיו שינויים, הציבור יעודכן והפעילות תותאם בהתאם.
המופע יתקיים במתחם לה פארק, בפארק פרס חולון. הכניסה חופשית.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.