סדנה בחולון ב-10.6: כל מה שצריך לדעת לפני רכישת דירה - שכירות, קבלן, יד שנייה, 'על הנייר' ומחיר למשתכן, בהנחיית רונן עצמון

עמוד הפייסבוק 'אליעזר וג'סיקה - צעירים בחולון' מזמין את תושבי חולון והסביבה המתעניינים ברכישת דירה לסדנה מיוחדת. הסדנה נועדה לעשות סדר בשיקולים השונים ולהכין את המשתתפים לקראת ההחלטה על עתידם הדיור.
הסדנה תעסוק בשאלות מרכזיות כגון: האם כדאי לרכוש דירה או לגור בשכירות? מהם ההבדלים בין רכישת דירה מקבלן לבין רכישה מיד שנייה? האם עדיף לרכוש דירה מוכנה או 'על הנייר'? בנוסף, יינתן מידע על תוכנית 'מחיר למשתכן'.
את הסדנה ינחה רונן עצמון, מומחה לכלכלת המשפחה.
האירוע יתקיים ביום שלישי, 10 ביוני, בשעה 19:00, במרכז אליעזר הממוקם ברחוב בן יהודה 18 בחולון.
ההשתתפות כרוכה בתשלום של 30 ש"ח, ויש להירשם מראש דרך הקישור הבא: https://www.coing.co/Holon_Main/207842?upixel=75ive3lmf1a0000016454prh0g8e96.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.