הקסם של הוואלס הווינאי: תיאטרון חולון מציג בוקר של מוזיקה ותרבות עם הפסנתרן רועי אלוני בסדרת "קלאסיקל על הבוקר" ב-22.7.25

תיאטרון חולון מציג חוויה תרבותית במסגרת סדרת המפגשים המוזיקליים "קלאסיקל על הבוקר", עם מפגש שיוקדש לקסם הקלאסי של הוואלס הווינאי.
את המפגש, "רוקדים בשלושה צעדים", ינחה רועי אלוני, מרצה ופסנתרן בינלאומי, אשר ייקח את הקהל למסע בעולם הריקודים האלגנטיים של אירופה. המופע מבטיח להעביר את המשתתפים לאווירה של אולם נשפים וינאי מפואר, עם נברשות קריסטל, צלילי תזמורת וזוגות רוקדים.
במהלך המפגש, יחשוף אלוני את סיפורו של הוואלס – כיצד כבש את אירופה, הפך לתופעה תרבותית, והתגלגל מאולמות הנשפים אל במות הקונצרטים הקלאסיים. ההרצאה תלווה בקטעי מוזיקה נבחרים שימחישו את התמורות והסגנונות השונים של הריקוד.
האירוע יתקיים ביום שלישי, 22 ביולי 2025, בשעה 11:00 בבוקר, באולם 2 של תיאטרון חולון.
לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור: https://katzr.net/3a1e09 או להתקשר למספר 03-5023001.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.