אבל כבד בכדורסל הישראלי: עופר יעקובי, שחקן הפועל חולון לשעבר, הלך לעולמו בגיל 64 לאחר מאבק במחלה קשה

מועדון הכדורסל הפועל 'נתנאל' חולון הודיע על פטירתו של עופר יעקובי, שחקן הקבוצה בעבר, שהלך לעולמו בגיל 64 לאחר מאבק במחלה קשה.
בהודעה שפרסם המועדון נכתב כי יעקובי שיחק במועדון בשנים 1982-1985, בקבוצה שתוארה כ"הכי ישראלית ויש האומרים הכי מלהיבה שהיתה בכדורסל הישראלי". לאחר מכן, הוא שב למועדון לעונה נוספת, 1986/87.
עוד צוין כי "עופר היה קלעי מחונן, מהגדולים בכדורסל הישראלי, שחקן שהעניק רגעי אושר רבים והיה אהוב מאוד על הקהל החולוני".
המועדון הביע את השתתפותו בצערה העמוק של המשפחה ומסר כי הוא מחבק אותה ברגעים קשים אלה. יהי זכרו ברוך.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.