הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תיאטרון חולון יקיים ברביעי 10.9 את מופע "אני קיים – IPARHO" - מופע מחווה לגדול זמרי יוון סטליוס קסנגידיס עם הזמר אסי יחיאל

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון חולון

תיאטרון חולון יארח את המופע היווני המיוחד "אני קיים – IPARHO", בביצועו של הזמר אסי יחיאל. המופע הוא מחווה לגדול זמרי יוון, סטליוס קסנגידיס, ויתקיים ביום רביעי, 10 בספטמבר, בשעה 20:30 באולם 2.

הערב מתואר כסוחף ומרגש, ויוקדש לשיריו הבלתי נשכחים של קסנגידיס, המכונה "קולו של העם היווני". על פי המארגנים, אסי יחיאל, בקולו העמוק והמרגש, יביא לבמה את הצלילים והתחושות המזוהים עם המוזיקה היוונית האותנטית, עם שירי אהבה, שמחה, געגוע ותקווה.

המופע יחולק לשני חלקים: בחלקו הראשון יופיע הזמר אבי ונטורה עם שירי לאדינו, פיוטים וסליחות. בחלקו השני, יבצע אסי יחיאל את שירי המחווה לקזנג'ידיס.

להזמנת כרטיסים ניתן לפנות בטלפון 03-502-3001 או דרך הקישור: https://katzr.net/9cda23.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה