תלמידות מגמת התיאטרון בגימנסיה ברנקו וייס בחולון יציגו תרגילי בימוי בשלישי ורביעי 16-17.9

מגמת התיאטרון בחטיבה העליונה בגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג בחולון, תציג תרגילי בימוי פרי עבודתן של תלמידות המגמה. האירוע יתקיים בתאריכים 16-17 בספטמבר 2025.
תרגילי הבימוי הם חלק מתוכנית ההיבחנות במצוינות באומנות התיאטרון, המהווה הרחבה ל-10 יחידות לימוד (רסיטל). התלמידות עמלו על הפקת התרגילים במשך כל חופשת הקיץ. הקונספט של האירוע התיאטרוני הוא קיצור של מחזות מלאים, תוך שמירה על המהלכים הדרמטיים המרכזיים, והעלאתם על הבמה.
כל היבטי ההפקה, לרבות בימוי, משחק, בחירות מוזיקליות, עיצוב תלבושות ותפאורה, בוצעו על ידי התלמידות. הפרויקט נעשה בהנחיית צוות התיאטרון של בית הספר, הכולל את עירית בנדק, רועי שלומי ואדוה דוידיאן. השנה יועלו שלושה תרגילי בימוי שונים.
בגימנסיה הוסיפו מסר כי גם בעת שההצגות עולות והחיים ממשיכים, הם אינם שוכחים את אלו שנמצאים רחוק ומייחלים לשובם בקרוב.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.