הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חולון מתחדשת למען הנוער: סרטון ראש העיר שי קינן הכריז על הגדלת תקציב תנועות הנוער ב-50%, הקמת שבט צופים חדש והקלות במערכת החינוך על מנת לאפשר צירוף חניכים חדשים

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק שי קינן - shai keinan
צילום מתוך דף הפייסבוק שי קינן - shai keinan

ראש עיריית חולון, שי קינן, הכריז על שורה של צעדים משמעותיים לחיזוק פעילות הנוער בעיר, לאחר פגישה שקיים עם מועצת התלמידים ותנועות הנוער העירוניות. במפגש הוצגו שלוש בשורות מרכזיות שמטרתן לאפשר ליותר בנות ובני נוער להצטרף לתנועות הנוער.

ההחלטה הראשונה היא הגדלת תקציב תנועות הנוער בעיר ב-50%. בנוסף, הוכרז על הקמת שבט צופים חדש שייקרא "שבט עתיד". הנושא כבר תוקצב והעבודות להקמתו צפויות להתחיל בשנת 2026. כמו כן, יוקם מעוז חדש לתנועת בית"ר בשכונת תל גיבורים.

בנוסף לצעדים התקציביים, ננקטו צעדים גם במערכת החינוך העירונית. בשיתוף פעולה עם מנהלי בתי הספר, הוחלט כי החל משנת הלימודים הקרובה, בימי שלישי ישוחררו התלמידים לבתיהם לכל המאוחר בשעה 14:00, ובימי רביעי לא יתקיימו מבחנים. מטרת המהלך היא להגדיל את היקף הפעילות בתנועות הנוער ולאפשר ליותר ילדים להצטרף אליהן.

ראש העיר קינן הדגיש כי ימשיך לתמוך ולתקצב את פעילות תנועות הנוער גם בשנה הקרובה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה