הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרויקט "סיפורו של מתכון" בחולון: תלמידי תיכון בנימין רוטמן נעמת בחולון תיעדו את סיפורי חייהן ומתכוניהן של גמלאיות במפגש בין-דורי מרגש

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מחוז תל אביב - משרד החינוך
צילום מתוך דף הפייסבוק מחוז תל אביב - משרד החינוך

פרויקט מיוחד ומרגש בשם "סיפורו של מתכון" חיבר בין דורות בחולון, ויצר גשר של זיכרונות, טעמים וסיפורים אישיים. הפרויקט, יוזמה של מרכז קהילתי קליין חולון, הפגיש בין גמלאיות המתנ"ס לבין תלמידי מגמת הצילום מכיתה יא' בתיכון בנימין רוטמן נעמת בעיר.

במסגרת המסע הבין-דורי, הגיעו התלמידים הצעירים לבתי הנשים הוותיקות. שם, באווירה אינטימית וחמה, הם האזינו לסיפורי חייהן, תיעדו רגעים של שיחה, בישול משותף וחיבוק, והתמקדו במתכונים האהובים שעברו במשפחות מדור לדור.

התוצאה היא ספר שכל עמוד בו הוא יותר מסתם מתכון – הוא תיעוד של זיכרון, תרבות ואהבה. דרך התמונות והטעמים, הספר מציע לא רק השראה קולינרית, אלא גם מבט חם על כוחה של קהילה ועל חשיבותו של קשר אנושי החוצה גילאים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה