הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

התרגשות במועדון הפועל חולון: נציגי הקבוצה נפגשו עם האוהד בר קופרשטיין ששוחרר משבי החמאס

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Holon
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Holon

לאחר 738 ימים בשבי החמאס, נפגשו נציגי מועדון הכדורסל הפועל חולון עם האוהד בר קופרשטיין, ששוחרר לאחרונה. המפגש התקיים אתמול, שבועיים לאחר שחרורו של בר.

במועדון הפועל חולון הביעו התרגשות רבה ושמחה גדולה על המפגש עם קופרשטיין, אותו כינו "בחור גיבור ששרד את הגהנום והתופת ושב אל משפחתו האדירה והמיוחדת". לאורך תקופת השבי, במועדון פעלו להשמיע קול, לחבק ולתמוך במאבק לשחרורו של בר ושל כל החטופים.

עוד נמסר מהמועדון כי הם ימשיכו לעמוד לצד בר ומשפחתו ויעשו הכל כדי לגרום לו לרגעים של אושר. בקרוב, צפוי בר קופרשטיין להתארח במשחק של הקבוצה בהיכל, רגע שלו מצפים במועדון בכיליון עיניים.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה