רשת קהילה ופנאי חולון מזמינה את תושבות העיר לסדנת סטוריטלינג ייחודית "סיפור של זהויות"- מפגש חשיפה יתקיים הערב (16.11) בזום

רשת קהילה ופנאי חולון מזמינה נשים להשתתף בסדנת סטוריטלינג ייחודית תחת הכותרת "סיפור של זהויות", המיועדת לנשים המעוניינות לכתוב את סיפור חייהן ולהוות השראה לאחרות.
במהלך הסדנה, בהנחייתה של שרון אביב, המשתתפות ילמדו כיצד ליצור סיפור אישי משמעותי מתוך עולמות של זהות, שייכות וקהילה. בתום הסדנה, הבוגרות ישתלבו בפעילויות קהילתיות לאורך השנה, יספרו את סיפורן ויתרמו מהידע ומהחוויות שצברו.
הסדנה כוללת 8 מפגשים שיתקיימו בימי רביעי בין השעות 18:30 ל-20:45. המפגש הראשון יתקיים ביום רביעי, 26 בנובמבר 2025, במרכז קהילתי וולפסון, רחוב צבי שץ 29, חולון. עלות ההשתתפות בסדנה כולה היא 320 ש"ח.
למתעניינות, יתקיים מפגש היכרות בזום עם התכנית ביום ראשון, 16 בנובמבר, בשעה 19:00. קישור למפגש הזום: https://did.li/YLt6q.
מספר המקומות בסדנה מוגבל. ההרשמה מתבצעת דרך הקישור: https://did.li/u9nmC.
הסדנה מתקיימת בשיתוף תכנית "זהות בונה קהילה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.