הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תיאטרון חולון מציג: הקומדיה "שעה של שקט" על אדם שמנסה למצוא רגע של שלווה ומוצא את עצמו בלב כאוס, תתקיים בשישי 21.11

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון חולון

תיאטרון חולון מזמין את הקהל לקומדיה "שעה של שקט", המתארת את ניסיונו של אדם אחד למצוא לעצמו שעה אחת של שלווה.

העלילה עוקבת אחר אודי, שכל רצונו הוא להאזין לתקליט נדיר שמצא, בכורסתו הנוחה. אולם, ברגע שהוא מפעיל את הפטיפון, עולמו מתחיל להתפרק סביבו. במהלך שישים דקות, חייו של אודי הופכים לסערה של צרחות, קידוחים, וידויים, בגידות ושקרים.

במהלך ההצגה הוא נאלץ להתמודד עם שיפוצניק מזויף, שכן מטריד, בן שאינו מפסיק לצעוק, ואישה שמחליטה לפרוק את כל מה שאגרה במשך 25 שנות נישואין. "שעה של שקט" מתוארת כקומדיה מהירה הנעה בין צחוק להיסטריה, ומוכיחה את האמת המרה – שקט הוא מצרך נדיר.

המופע, שאורכו שעה וחצי, יתקיים ביום שישי, 21 בנובמבר 2025, בשעה 21:00 באולם 1 בתיאטרון חולון.

לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-502-3001 או דרך הקישור: https://katzr.net/100350.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה