הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"להציל את האחות שלא הצלחתי להציל": לילי בן עמי, אחותה של מיכל סלה ז"ל, תקיים הרצאה מיוחדת בחולון ברביעי 26.11 על המאבק באלימות נגד נשים

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק נקודת מפנה- נשים בחולון
צילום מתוך דף הפייסבוק נקודת מפנה- נשים בחולון

לילי בן עמי, אחותה של מיכל סלה ז"ל, תקיים הרצאה בחולון תחת הכותרת "להציל את האחות שלא הצלחתי להציל". האירוע, פרי יוזמתה של בן עמי שהקימה את "פורום מיכל סלה" בעקבות הרצח המזעזע של אחותה, נועד להעלות את המודעות לאלימות נגד נשים.

בהרצאה, המוגדרת כמרגשת ועוצמתית ומתאימה לגברים ונשים כאחד, תשתף בן עמי כיצד הפכה את סיפורה האישי למאבק מציל חיים. היא תדבר על החשיבות של שבירת השתיקה, זיהוי סימנים מקדימים וכיצד ניתן לשנות את המציאות.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 26 בנובמבר, בשעה 19:30 במדיטק חולון, במעמד ראש העירייה, שי קינן. עלות ההשתתפות היא מחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד, והיא כוללת כיבוד עשיר ומתנה.

הציבור מוזמן להירשם ולקחת חלק בשינוי. להרשמה ניתן לפנות בקישור: https://tinyurl.com/3rk65emj או בטלפון: 03-5021555.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה