הפועל חולון יוצאת למשחק חוץ מול מכבי תל אביב ביום ראשון בהיכל מנורה מבטחים וקוראת לאוהדים להגיע לתמוך

קבוצת הכדורסל הפועל חולון תתמודד במשחק חוץ מול מכבי תל אביב ביום ראשון הקרוב בשעה 20:55, אשר יתקיים בהיכל מנורה מבטחים.
מהקבוצה נמסר כי המשחק מגיע לאחר מאמץ גדול ומכובד על הפרקט הספרדי שלא הסתיים כפי שרצו, וכעת הפנים קדימה בנחישות לקראת האתגר הבא.
לרשות אוהדי הפועל חולון יעמוד יציע 4 עליון. במועדון מדגישים כי פרטי החשבון מהיכל הטוטו אינם רלוונטיים לרכישה זו. אוהדים בעלי חשבון קיים במערכת הכרטיסים של היכל מנורה מבטחים מתבקשים להשתמש בו. במקרה של שכחת סיסמה, ניתן לשחזרה באמצעות אפשרות "שכחתי סיסמה" באתר.
רכישת כרטיסים מתבצעת אונליין בקישור: https://bit.ly/48gIvou.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.