אירוע "אמנים מיוחדים של החיים" התקיים במרכז קהילתי נווה ארזים לציון יום השוויון לאנשים עם מוגבלויות עם מכירת יצירות וסדנאות של אמנים

לכבוד יום השוויון לאנשים עם מוגבלויות, התקיים ב-3 בדצמבר אירוע "אמנים מיוחדים של החיים" במרכז קהילתי נווה ארזים בחולון. האירוע נועד לחבר בין יצירה, השראה ואנשים.
במהלך הערב נהנו המבקרים מדוכני תצוגה ומכירה של אמנים, וכן מסדנאות שהועברו על ידם. כל יצירה שהוצגה סיפרה סיפור של כוח, התמודדות ויופי ייחודי. בהמשך הערב, עלו לבמה משתתפים עם מוגבלויות והעניקו מופע מרגש לקהל באולם.
בשיאו של הערב חולקו תעודות הוקרה לאמנים ולמשתתפים על פועלם, יצירתם ותרומתם. מהמרכז נמסרה תודה לכל מי שהגיע לתמוך, לקנות ולעודד, תוך הדגשה כי המרכז ממשיך לפעול לקידום שוויון, נגישות ואהבה במעשים ולא רק במילים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.