הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי מגמת הערבית בגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס בחולון לא נכנעו לסופת "ביירון" וקיימו "מסיבת תה" לימודית לקראת הבגרות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק הגימנסיה למדעים ולאומנויות
צילום מתוך דף הפייסבוק הגימנסיה למדעים ולאומנויות

תלמידי מגמת הערבית בשכבת י״ב בגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג בחולון, ממשיכים בהכנות האינטנסיביות לבחינת הבגרות, גם תחת תנאי מזג האוויר הסוערים שהביאה עמה סופת "ביירון".

רועי שלומי, המורה לערבית במגמה, ציין כי לא ניתן היה לוותר על שלוש שעות לימוד קריטיות במערכת השעות בשל הסופה, בייחוד כאשר הזמן לקראת הבחינה הולך ואוזל. במקום להישאר בבית, הוחלט לקיים את השיעור במתכונת מיוחדת של "חפלת שאי" (מסיבת תה).

במהלך השיעור, התלמידים למדו כשהם מסובים יחד עם תה וכיבוד, באווירה לימודית חמה ומגבשת, כחלק מהדרך להצלחה בבחינה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה