הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תאגיד "מי שיקמה" קיים תרגיל חירום נרחב בחולון המדמה רעידת אדמה וזיהום מים

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק מי שיקמה
צילום מתוך דף הפייסבוק מי שיקמה

תאגיד המים והביוב "מי שיקמה" קיים השבוע תרגיל חירום רחב היקף בארבע הרשויות הנמצאות באחריותו: חולון, אור יהודה, אזור ובית דגן.

התרגיל דימה תרחישי קיצון שונים, ביניהם רעידת אדמה, חשש לזיהום מים והשבתת תחנת שאיבה ראשית של חברת "מקורות". כמו כן, תורגלו פתיחת תחנות לחלוקת מים לתושבים והצבת ברזיות מים ברחבי הערים.

במהלך התרגיל, שנערך בתנאי מזג אוויר קשים במטרה לדמות מציאות חירום בצורה המדויקת ביותר, נבחנו יכולות התגובה של צוותי התאגיד. דגש מיוחד הושם על עמידה בלוחות זמנים להגעה למוקדים השונים וזמני ההקמה של הציוד הנדרש.

במסגרת הפעילות תורגלו גם קבלני התאגיד השונים, כאשר נמדדו זמני הגעתם מרגע ההקפצה. בשטח נפרסו תחנות לחלוקת מים וברזיות, ובוצעו דיגומי מים במספר רב של נקודות לצורך תרגול תרחיש של זיהום מים.

מהתאגיד נמסר כי תרגול בשגרה הוא המפתח להיערכות טובה בחירום, וכי ההיערכות המוקדמת מאפשרת למידה ושיפור לצורך מתן מענה מיטבי לתושבים בזמן אמת.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה