נבחרת הבנות בכדורשת של הגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג בחולון זכתה במקום השני בעיר ועולה לשלב המחוזי

נבחרת הבנות בכדורשת של הגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג בחולון רשמה הישג נאה כאשר זכתה במקום השני באליפות העיר. כעת, הנבחרת נערכת להמשך דרכה בשלב המחוזי.
אייל עוזרי, מאמן הנבחרת ורכז לימודי החינוך הגופני, תיאר את הדרך המאתגרת שעברה הקבוצה העונה. לדבריו, לאחר עזיבה משמעותית של גרעין בוגרות, הציפייה הייתה להגיע לשלב המחוזי מהמקום השני. בפועל, הקבוצה התמודדה עם קשיים, כולל הפסד לנבחרת אורט חולון במשחק הראשון ופיגור של שתי נקודות משחק מול קרית שרת. למרות זאת, ברגעי ההכרעה הצליחו השחקניות להפוך את התוצאה עם ארבע נקודות רצופות ולרשום ניצחון חשוב.
עוזרי ציין כי למרות האכזבה מכך שלא זכו באליפות, בכוונת הצוות והשחקניות להפוך את הקושי להזדמנות. הנבחרת צפויה לתגבר את האימונים ולעבוד על תיקון ליקויים לקראת המשחקים המכריעים בסוף החודש מול יריבות חזקות, במטרה להעפיל לטורניר הגמר המחוזי. בבית הספר הביעו גאווה רבה בשחקניות על הרצינות, המסירות והמחויבות לתהליך, וכן שיבחו את המאמן על הובלת הקבוצה בנחישות ועל פיתוח ערכים וגאוות יחידה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.