תיאטרון חולון מציג את "יאסו – האהבה היוונית שלי", מחזמר ישראלי מקורי המשלב את מיטב הלהיטים היווניים שכבשו את ישראל. מדובר בהפקת ענק מרובת משתתפים בכיכובם של רותם כהן, אילנית לוי, עומר דרור, סער בדישי, ענבל לוי רהב ועוד.
עלילת המחזמר מתרחשת בטברנה ישנה בסלוניקי, שם הבוזוקי מנגן את רוח התקופה. שנים אחרי שנעלמה, מופיעה סיגל, אהבת נעוריו של אלקו, בפתח הטברנה שבניהולו. אלקו, שחלם על הרגע בו יראה אותה שוב אך גם חשש ממנו, מוצא את עצמו בדילמה מורכבת. יותר משאהב את סיגל, הוא אהב את הלני, בתו היחידה, ממנה הסתיר את האמת על העבר שלו – אמת שכעת מאיימת להיחשף.
משך המופע הוא שעה ו-40 דקות. האירוע יתקיים ביום שלישי, ה-27.1.26, בשעה 20:30 באולם 1 בתיאטרון חולון.
לרכישת כרטיסים ופרטים נוספים ניתן לבקר בקישור הבא: https://bit.ly/3LPfasS או ליצור קשר בטלפון: 03-502-3001.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.