מרכזי הצעירים של חולון, "אליעזר" ו"ג'סיקה", הודיעו על חזרתו של מיזם "המרחבא" במהדורת חורף. המיזם מעמיד לרשות הסטודנטים והסטודנטיות בעיר מרחבי למידה אקדמיים לשימוש במהלך תקופת המבחנים של סמסטר א'.
המרכזים מזמינים את הסטודנטים להגיע וללמוד במרחב נעים, שקט ומחמם. הפעילות במתחמים תתקיים בין התאריכים 25.1.2026 ועד ה-28.2.2026.
שעות הפעילות של מרחבי הלמידה יהיו בימים ראשון עד חמישי בין השעות 09:00-22:00, בימי שישי בין השעות 10:00-14:00, ובימי שבת בין השעות 10:00-19:00.
במסגרת השירות, יוצעו לסטודנטים חדרי לימוד פרטיים, פינות עבודה נוחות ומרחבי למידה שקטים. כמו כן, יעמדו לרשות הלומדים מטבחון מאובזר עם פינת קפה, נשנושים והפתעות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.