אליצור חולון רושמת הפסד מול מכבי בנות אשדוד
אליצור חולון סיימה את משחקה מול מכבי בנות אשדוד בהפסד, כאשר לוח התוצאות הראה בסיום 69:79 לטובת הקבוצה מאשדוד. למרות מאמץ של השחקניות המובילות בחולון, הקבוצה לא הצליחה לגבור על היריבה.
בשורות אליצור חולון בלטה ליה בראון שהובילה את רשימת הקלעיות עם 22 נקודות. שיי קלי הציגה יכולת אישית גבוהה עם דאבל-דאבל של 18 נקודות ו-10 ריבאונדים, להם הוסיפה גם 7 אסיסטים. אליסה ברון תרמה 14 נקודות ו-6 ריבאונדים. עוד השתתפו במלאכת הקליעה לחולון: מעיין כהן עם 6 נקודות, אומו דיאלו עם 4 נקודות, שקיילה ג׳וזף עם 3 נקודות ו-9 ריבאונדים, ואיילה אורן עם 2 נקודות.
מן העבר השני, במכבי בנות אשדוד בלטה דור סער עם 19 נקודות. קסניה מלשקה סיימה עם 17 נקודות ו-10 ריבאונדים, ואלבינה רז׳בה הוסיפה 14 נקודות ו-8 ריבאונדים. מאיה זילברשלג וקורטני ריינג׳ (8 ריבאונדים ו-8 אסיסטים) קלעו 12 נקודות כל אחת, והדר חדד חתמה את הרשימה עם 3 נקודות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.