עיריית חולון הודיעה על קיום טורניר כדורגל שנתי שיתקיים לזכרו של מולוגטה גדיף ז״ל שנפל ב7.10

במסגרת אירועי ההנצחה הנערכים בעיר חולון, התקיים הערב במרכז הקהילתי לזרוס אירוע מרגש ומכבד לזכרו של מולוגטה גדיף ז״ל, ביום הולדתו. היום, שאמור היה להיות חגיגה משפחתית, הפך לערב של געגוע, זיכרון והוקרת תודה ללוחם וקצין המשטרה.
גדיף ז"ל עלה לישראל בשנת 2007 וחי על פי דרכו ומשפטו: ״בואו נחיה את היום ומחר נסתדר״. בשבעה באוקטובר הוקפץ לקיבוץ בארי, נלחם בגבורה ונפל בקרב על הגנת המדינה.
הערב חיבר בין זיכרון למעשה, כאשר נארזו מארזי שי לקשישים ולשורדי שואה לכבוד ט״ו בשבט. מחווה זו נועדה לבטא את הערכים שהנחו את מולוגטה, בהם אהבת האדם, חיבור לטבע ונתינה. במרכז הערב הוצג מיצג אמנותי ייחודי לזכרו, המשלב צבעים חמים ודימויים שביטאו את דמותו ואת החיבור בין דרך לזהות, זיכרון ותקווה.
במסגרת ההוקרה והמחויבות להנצחתו, סיכם ראש העירייה על קיומו של טורניר כדורגל שיתקיים מדי שנה בסמוך ליום הולדתו ויישא את שמו. הטורניר יהווה המשך לדרכו, לערכיו ולאהבת האדם והקהילה שאפיינו אותו.
עיריית חולון ביקשה לחזק את משפחת גדיף וציינה כי מולוגטה היה מלח הארץ, דמות המגלמת את הסיפור הישראלי, בעלת אומץ ועוז לצד לב רחב ונשמה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.