שי קינן בירך את אור, מגי, ג׳ודי וחנית לרגל כניסתם לתפקידם החדש כמנהלי שירות לתושב בחולון. קינן איחל לצוות החדש הצלחה גדולה ועשייה משמעותית בתפקיד, אותו הגדיר כחשוב ובעל אחריות אמיתית והשפעה יומיומית על חיי התושבים בעיר.
מנהלי השירות לתושב הינם חלק ממהפכת השירות אותה מוביל קינן. תפקידם הוא לשמש כתובת אחת ברורה ונגישה לצרכי התושבים, מתוך ההבנה כי שירות עירוני איכותי הוא שירות אישי. לדברי קינן, חולון היא עיר מובילה והשירות לתושב חייב להיות באותה רמה: זמין, מדויק ואישי. המטרה היא שכאשר תושבים פונים לעירייה, הם לא ירגישו כמו ''מספר'', אלא ידעו שיש מי שמכיר אותם, מקשיב ומחויב להם.
עוד צוין כי בקרוב יצטרפו שני מנהלים נוספים לצוות, וכי בימים אלו מוכשרים מנהלים נוספים למען ציבור התושבים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.