הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סגירת מעגל מרגשת במרכז הרפואי וולפסון: אלי שבתאי, המטפל בפגים מזה 34 שנה, הציל את חייה של מיתר כתינוקת וכעת מטפל בבנה שנולד פג

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי וולפסון
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי וולפסון

אלי שבתאי מהווה חלק בלתי נפרד מהפגייה במרכז הרפואי וולפסון בחולון מזה 34 שנים. שבתאי, שהקים את תחום הנשמת הפגים והילדים במחלקה, אחראי במשך שלושה עשורים על הטיפול הנשימתי העדין בפגים הזקוקים לכך.

לאחרונה, בעת ששבתאי טיפל בתינוק בפגייה, בדק את המכשירים ודאג למדדים התקינים, עמדה לצידו מיתר, האם הצעירה. המפגש השגרתי הפך למרגש במיוחד כאשר סבתו של התינוק הגיעה לביקור, זיהתה את פניו של המטפל ופנתה לבתה בהתרגשות.

הסבתא חשפה בפני מיתר כי שבתאי הוא האיש שטיפל בה והחזיק אותה בחיים כשהייתה תינוקת פגה באותה פגייה בדיוק, לפני 29 שנים. המעגל נסגר כאשר שבתאי, שסייע למיתר בנשימותיה הראשונות, מטפל כעת בבנה באותה מסירות ומיומנות, בפער של כמעט שלושה עשורים.

שבתאי שיתף בתחושותיו וציין כי רגעים אלו הם המניע לעבודתו היומיומית. לדבריו, לראות תינוקת שטיפל בה הופכת לאם, ולדעת שהוא נמצא שם גם עבור הדור הבא, זוהי שליחות של פעם בחיים מעבר להיותה עבודה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה