הגולדן בוי מגיע לחולון: נדב גדג' יופיע באולם התרבות שטיינברג ב-9.2.26 במופע המשלב להיטים וסיפור אישי
הזמר נדב גדג', המוכר בכינוי "הגולדן בוי", יגיע לחולון להופעה חד פעמית ומרגשת. המופע יכלול את כל הלהיטים המוכרים לצד שירים מהאלבום החדש.
בנוסף למוזיקה, גדג' ישתף את הקהל בסיפורו האישי, החל מהזכייה הגדולה, דרך ההתמודדות הנפשית ועד לניצחון האישי שלו.
האירוע יתקיים ביום שני, ה-9 בפברואר 2026, בשעה 19:30, באולם התרבות שטיינברג, הממוקם ברחוב גבעת התחמושת 21 בחולון.
עלות הכרטיסים עומדת על 40 ש"ח לישיבה באולם ו-29 ש"ח לישיבה ביציע. לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן לרכישה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.