מרכז פסגות בחולון פרסם את לוח האירועים והפעילויות לשבוע הקרוב, שיתקיימו בין התאריכים 22.02.2026 ל-26.02.2026.
ביום ראשון, 22 בפברואר, בשעה 10:30, יתקיים אירוע "בוקר נשי" תחת הכותרת "האהבות הגדולות של האבות והאימהות". עלות הכרטיס לאירוע היא 30 ש"ח.
ביום שלישי, 24 בפברואר, בשעה 19:00, ייערך המפגש "גדלתי בחולון" עם עמי מנור. הכניסה למפגש זה הינה חופשית לקהל הרחב.
ביום חמישי, 26 בפברואר, בשעה 10:00, תתקיים הרצאה בנושא "פסיכולוגיה והמוח האנושי". זוהי ההרצאה האחרונה לסמסטר הנוכחי, ועלות ההשתתפות היא 60 ש"ח. ניתן לרכוש כרטיסים להרצאה זו במזכירות המקום ביום האירוע.
כל האירועים יתקיימו במרכז פסגות, ברחוב האיזמל 1, חולון. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-5590021.
לרכישת כרטיסים לאירוע בוקר נשי: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.