הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי הגימנסיה ברנקו וייס בחולון הציגו מחקר בנושא השפעת אלכוהול על תאי הכבד בכנס המדעי העירוני

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק הגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג, חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק הגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע״ש חיים הרצוג, חולון

תלמידי כיתה ט' מהגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע"ש חיים הרצוג בחולון הציגו לאחרונה את פירות מחקרם בכנס המדעי העירוני. התלמידים, תלמידי כיתה ט'1 (מסלול יהלום), קיימו בתקופה האחרונה תהליכי חקר מדעי מקיפים סביב נושאים שונים, כל זאת בהנחייתה של מנהלת חטיבת הביניים, עינת דלבחה.

אחד מנושאי המחקר הבולטים שהוצגו בכנס עסק בבחינת השפעתם של ריכוזים שונים של אלכוהול על תפקוד תאי הכבד. התלמידים יהונתן, דניאל ובר-אל סיכמו את ממצאי המחקר שלהם על גבי פוסטר מדעי, שאותו תכננו והכינו בעצמם, והציגו אותו בפני משתתפי הכנס המדעי העירוני שהתקיים השבוע בעיר.

בגימנסיה ברנקו וייס בירכו את התלמידים על תהליך החקר המעמיק ועל יכולות ההצגה המרשימות שהפגינו אל מול באי הכנס, וכן הודו למנהלת חטיבת הביניים על הובלת תהליך הלמידה והנחייתם המקצועית של התלמידים לאורך הדרך.


סרטון:






להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה