רשת קהילה ופנאי חולון מכריזה על תחרות קישוט מקלטים נושאת פרסים לקראת פורים, החל מה-2 במרץ

רשת קהילה ופנאי בחולון יוצאת ביוזמה חגיגית לקראת החג ומכריזה על תחרות קישוט מקלטים. במסגרת התחרות, תושבי העיר מוזמנים להפוך את המקלטים המשותפים לממלכת פורים צבעונית ושמחה.
על פי כללי התחרות, ניתן לעצב את המקלטים בסגנון פורימי באמצעות מסכות, עזרים לתחפושות, דמויות, צבעים ושלל רעיונות מקוריים. כדי להשתתף, על הדיירים להעלות תמונה של המקלט המקושט לאזור התגובות בפוסט הייעודי בעמוד הפייסבוק של רשת קהילה ופנאי חולון, ולציין את הכתובת המדויקת של המקלט.
שלוש התמונות שיזכו למספר הלייקים הגבוה ביותר, יזכו את המשתתפים בפרס: מגשי פיצה מפנקים למקלט הזוכה. התחרות נפתחת היום (שני), ה-2 במרץ 2026, בשעה 16:00, ותינעל ביום רביעי, ה-4 במרץ 2026, בשעה 16:00.
מהרשת נמסר כי התחרות מנוהלת על ידה ואינה קשורה או נתמכת על ידי חברת מטא (פייסבוק).
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.