לקראת חג הפסח: שינויים בשעות הפעילות של תאגיד המים "מי שיקמה"

תאגיד המים "מי שיקמה" פרסם היום את עדכוני שעות הפעילות של משרדי התאגיד והמוקד הטלפוני לקראת חג הפסח הקרב.
על פי הודעת התאגיד, בין התאריכים 1 באפריל עד ה-8 באפריל, משרדי התאגיד יהיו סגורים ולא תתקיים בהם קבלת קהל.
במהלך ימי חול המועד פסח, החל מה-5 באפריל ועד ה-6 באפריל, המוקד הטלפוני יפעל במתכונת חלקית בלבד עד השעה 12:00 בצהריים. בערב חג שני ובחג השני עצמו, המוקד הטלפוני יהיה סגור לחלוטין.
עוד נמסר כי ביום חמישי, איסרו חג (9 באפריל), לא תתקיים קבלת קהל והמוקד הטלפוני יפעל עד השעה 14:00. לאחר החג, ישוב התאגיד לפעילות מלאה כבשגרה.
בתאגיד מדגישים כי מוקד הדיווח על תקלות ימשיך לעמוד לרשות התושבים 24 שעות ביממה ויפעל כסדרו בכל ימי החג. ניתן ליצור קשר עם המוקד בטלפון 106 או לפנות למספר 1800-300-252.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.