חוזרים לשגרה: כיתת האזרחים הוותיקים של אורט חולון שבה לספסל הלימודים לאחר פגרת המלחמה

לאחר חופשת המלחמה, חזרו השבוע חברי כיתת האזרחים הוותיקים של בית הספר אורט חולון לספסל הלימודים. יום החזרה ללימודים צוין בשורת פעילויות ומפגשים חברתיים שנועדו לחזק את הקשר והחזרה לשגרה.
את הבוקר המיוחד פתח מנהל החטיבה העליונה, גלבוע כהן, בשיעור שעסק ביום הזיכרון לשואה ולגבורה, אשר העניק למשתתפים מקום למחשבה ולהעמקה. לאחר מכן, לקחו חברי הכיתה חלק בסדנת קריקטורה יצירתית בהנחיית המורה לאנגלית, נתי.
במהלך ההפסקה נהנו המשתתפים מאווירת חג שכללה מופלטות ועוגות, זאת בסימן ברכת "תרבחו ותסעדו". כמו כן, במהלך ההפסקה נחגג יום הולדת לשתי משתתפות מהכיתה הוותיקה.
בחלקו השני של היום, השתתפו הוותיקים בשיעור תנ"ך עם רבקה ששון שעסק בסיפוריהם של שאול ודוד. את שגרת הפעילות חתם שיעור אלקטרוניקה שהועבר על ידי המורה אורי טובים.
מנהלת בית הספר, אורטל קשת, בירכה על חזרתם של הוותיקים למסגרת הלימודית ואמרה: "החזרה לשגרה היא רגע משמעותי של תקווה, חוסן וקהילתיות. מרגש לראות את הלמידה נמשכת, את הסקרנות ואת שמחת המפגש שחוזרת לכיתות. זו תזכורת לכוחה של קהילה ולחשיבותה של שגרה מחזקת".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.