בצל המלחמה: פרויקטי הבגרות המרגשים של תלמידי מגמת התקשורת בתיכון קוגל בחולון

פרויקטי הגמר לבחינת הבגרות במסלול עיתונאות ופרסום בדיגיטל של תלמידי מגמת התקשורת בתיכון קוגל בחולון, מתמקדים השנה בנושאים המורכבים והרגישים ביותר עמם מתמודדת החברה הישראלית, בצל המלחמה.
במסגרת עבודותיהם, שמו התלמידים זרקור על שורת נושאים הנוגעים ישירות במצב הביטחוני והחברתי, בהם: הנצחת חיילים שנפלו, שירות לוחמות בצה"ל, התמודדותן של בנות זוג שכולות, חייהם של משרתי המילואים ופצועי הלם קרב.
צוות ההוראה, המלווה את התלמידים לאורך שלוש שנות לימודיהם, הביע התרגשות והערכה רבה לנוכח העשייה הצעירה והאמיצה של התלמידים. הצוות תיאר את העבודות כיצירות המכבדות את המציאות ולא מסתתרות ממנה, ומשקפות עוצמה רבה על המסך ומחוצה לו.
היצירות שיצרו התלמידים במסגרת הפרויקטים זמינות לצפייה:
- כתבת דוקו — לוחמות בצה״ל
- כתבת דוקו — בנות זוג שכולות
- פרסומת — הנצחת חיילים (חלק א')
- פרסומת — הנצחת חיילים (חלק ב')
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.