הליגה חוזרת להיכל הטוטו: הפועל חולון תארח את הפועל העמק ביום שישי, 24 באפריל, במבצע כרטיסים מיוחד

קבוצת הכדורסל הפועל חולון תארח ביום שישי הקרוב, 24 באפריל, את קבוצת הפועל העמק למשחק ליגה שיתקיים בהיכל הטוטו בעיר. המשחק, המוגדר כמחזור של "שישי משפחתי", יחל בשעה 13:50 ויציין את חזרת הליגה לאולם לאחר תקופה ללא משחקים.
לקראת המשחק, הודיע המועדון על פתיחת מכירת הכרטיסים עם מבצע מיוחד המיועד לקהל האוהדים. במסגרת ההטבה, מוצעים כרטיסים ליציעים העליונים במחיר מוזל המתחיל מ-30 שקלים לכרטיס. בנוסף, ניתנות הנחות משמעותיות גם על כרטיסים באולמות התחתונים, זאת ביחס למחירון הכרטיסים העונתי הרגיל.
במועדון מציינים כי מטרת המבצע היא לאפשר חוויה משפחתית ולעודד את הקהל להגיע ולתמוך בקבוצה בשלב הנוכחי של העונה.
לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים למשחק דרך אתר המכירה, ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.