הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פסטיבל ימים לבנים: מרכז פסגות בחולון יארח את המופע "בין שדרות לירושלים" של מיכה ביטון ב-17 במאי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אזרחים ותיקים - חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק אזרחים ותיקים - חולון

מרכז פסגות בעיר חולון ייקח חלק בפסטיבל "ימים לבנים" ויארח את המופע "בין שדרות לירושלים" של הזמר והיוצר מיכה ביטון. המופע מתואר כמסע מוזיקלי וסיפור חיים עוצמתי.

המופע מתמקד בסיפורו של ביטון, יליד שדרות שגדל בילדותו בירושלים בביתה של הסופרת גלילה רון פדר. סיפור חיים זה היווה השראה עבורה לכתיבת דמותו בסדרת הספרים המוכרת "אל עצמי". במהלך הערב ישיר מיכה ויספר על מסע חייו כילד שהצליח כנגד כל הסיכויים להגשים חלומות, תוך הצגת מסר מעצים על ניצחון הרוח.

האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-17 במאי, במרכז פסגות הממוקם ברחוב האיזמל 1 בחולון. בשעה 19:00 תתקיים התכנסות, והמופע עצמו יחל בשעה 19:30.

עלות כרטיס הכניסה למופע עומדת על 35 שקלים. לרכישת כרטיסים מקוונת לחצו כאן. לפרטים נוספים ולבירורים ניתן ליצור קשר טלפוני עם מרכז פסגות במספר 03-5590021.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה