החל מה-6.5: קורס בינה מלאכותית (AI) במרכז קהילתי וולפסון בחולון בעלות סמלית של 20 שקלים
מרכז קהילתי וולפסון בחולון מזמין את התושבים להשתתף בקורס בינה מלאכותית (AI) אשר נדחה מתקופת המלחמה וייפתח בשבוע הבא. מהמרכז נמסר כי נותרו מקומות אחרונים להרשמה.
במהלך הקורס יעסקו המשתתפים בהיכרות עם כלי בינה מלאכותית שונים, וייחשפו לטכנולוגיות מבוססות טקסט וויזואליה המיועדות למגוון שימושים פרקטיים בחיי היום-יום. בנוסף, הקורס יעניק טיפים מעשיים לכתיבת הנחיות (פרומפטים) בצורה יעילה ומדויקת. מטעם המרכז מובהר כי אין צורך בניסיון קודם על מנת להשתתף, אלא רק בסקרנות וברצון ליצור.
הקורס יכלול ארבעה מפגשים שיתקיימו בימי רביעי בתאריכים 6.5, 13.5, 20.5 ו-27.5, בין השעות 19:00 ל-22:00. עלות ההשתתפות הינה סמלית ועומדת על 20 שקלים בלבד עבור כל ארבעת המפגשים יחד.
מספר המקומות בקורס מוגבל לחלוטין. לפרטים נוספים והרשמה מקוונת ניתן להיכנס לקישור הבא: https://did.li/7xiba.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.