הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות מות תלמיד בתאונה: פעילות סימולטור אופניים חשמליים באורט חולון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אורט חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק אורט חולון

בבית הספר אורט חולון התקיימה לאחרונה פעילות חינוכית באמצעות סימולטור רכיבה על אופניים חשמליים, שהועברה לתלמידי שכבת י'. הפעילות נערכה בעקבות אירוע טראגי שבו נהרג אחד מתלמידי התיכון בתאונת דרכים, בעת שרכב על אופניים חשמליים.

במטרה להגביר את המודעות לבטיחות ולמנוע תאונות עתידיות, התנסו התלמידים ברכיבה באמצעות משקפי מציאות מדומה (VR). במהלך הפעילות, הם נדרשו להתמודד עם תרחישי דרך מאתגרים, כגון פתיחת דלת רכב במפתיע, ילד שקופץ לכביש ומצבי סיכון נוספים. ההתנסות נועדה לתרום להבנת הסכנות בכביש, להדגיש את האחריות האישית ולהמחיש את החשיבות שברכיבה בטוחה.

מנהלת בית הספר, אורטל קשת, מסרה: "בטיחות תלמידינו עומדת בראש סדר העדיפויות שלנו. חינוך לאחריות בדרכים מציל חיים, ואנו מחויבים להמשיך לפעול למען מודעות, זהירות ושמירה על חיי כל תלמיד ותלמידה."

את הפעילות בבית הספר הוביל רכז חינוך תעבורתי וזהירות בדרכים, אסף גורדון.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה