גנועם גדיאן, דאוד קופחזוב, הילה מלאייב ואגם אלימלך תלמידי בית ספר 'המגינים' בחולון רשמו הצלחה בתחרות תכנות וזכו לתואר "אלופי הקוד" של בית הספר
תלמידי בית הספר 'המגינים' בחולון – נועם גדיאן, דאוד קופחזוב, הילה מלאייב ואגם אלימלך – זכו להערכה על הישגיהם בתחרות תכנות, וזכו לתואר "אלופי הקוד" של בית הספר. צוות בית הספר הביע גאווה רבה בהישגיהם של התלמידים, תוך ציון החשיבות של לקיחת אחריות על הלמידה, גילוי סקרנות והתמדה.
הצלחתה של נבחרת בית הספר הגיעה, בין היתר, הודות לליוויה של המורה טליה. לאורך השנה פעלה המורה להנחלת יסודות התכנות בקרב כל תלמידי שכבת ג', והובילה את התלמידים עד להצלחתם בתחרות. בבית הספר הודו לה על המסירות, המקצועיות והאמונה בתלמידים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.