היום (15.5): הפועל חולון תארח את מכבי רעננה ללא השחקנים הישראלים עקב שביתה

בעקבות שביתת ארגון השחקנים, הכוללת את כלל השחקנים הישראלים, קבוצת הפועל חולון תתייצב היום (שישי, 15 במאי) בשעה 13:30 למשחק בית בהיכל הטוטו מול מכבי רעננה עם סגל שחקנים חלופי.
במשחק ישתתפו חמשת הזרים של הקבוצה, ולצידם ישחק הגארד המתאזרח ג'ורדן קולבין, אשר חתם במועדון לתקופה הקרובה. בנוסף, ישולבו בסגל מספר שחקנים מקבוצת הנוער של המועדון, שרישומם יתבצע בסמוך לשריקת הפתיחה.
המשחק מתקיים בצל המאבק של הקבוצה להבטיח את מקומה במפעל ליגת האלופות. במועדון מדגישים את החשיבות שבניצחון בכל המשחקים שנותרו בסיבוב, על אף החיסרון בשחקני הסגל הישראלים.
לקראת המשחק נמשך מבצע הכרטיסים של המועדון: כרטיסים ליציעים העליונים (אלימלך, שמבן ואשד) מוצעים בעלות של 30 שקלים, וכרטיסים לאולמות התחתונים נמכרים בחצי ממחיר המחירון השוטף. המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ 5ספורט.
לרכישת כרטיסים במבצע: https://bit.ly/4d4d3fC
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.