תלמידי שכבת ט' בגימנסיה למדעים ולאומנויות ברנקו וייס ע"ש חיים הרצוג בחולון השתתפו ביום שיא במסגרת שיעורי האזרחות, שעסק בנושא הדמוקרטיה. במהלך הפעילות, התלמידים למדו אודות מאפייני השלטון הדמוקרטי ואיתרו כתבות מהעיתונות הכתובה והמצולמת הממחישות מאפיינים אלו.
לאחר איסוף החומרים, הציגו התלמידים את הביטוי של מאפייני הדמוקרטיה בכתבות שאיתרו, והכינו מיצג חזותי בצורת קולאז' לסיכום תהליך הלמידה. הפעילות שילבה חשיבה ביקורתית ועבודת צוות בין התלמידים.
המשך התהליך הלימודי יכלול סיור של התלמידים בכנסת ישראל. במסגרת הסיור המתוכנן, הם צפויים לצפות בדיונים במליאת הכנסת ולבקר בוועדות השונות, במטרה להכיר את תפקוד הרשויות במדינה הלכה למעשה.
את הפעילות הובילו מורות צוות אזרחות בחטיבת הביניים של הגימנסיה, ורד כהן ואורית אריאלי, בסיועה של המורה לאומנות, שרון הוסמן, שעידדה את שילוב התוצר החזותי במסגרת תהליך הלמידה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.