משלחת מקצועית מחולון, בראשות ראש עיריית חולון שי קינן, קיימה ביקור קוליגיאלי עם ראש עיריית הרצליה, יריב פישר. במסגרת הביקור, נפגשה משלחת אנשי מקצוע בתחום המרכזים הקהילתיים של הרצליה בסיור משותף עם צוותים מקבילים מחולון במטרה ללמוד, להכיר ולהחליף רעיונות משותפים.
המשלחת מחולון כללה את מנכ"ל העירייה גלעד אברהמי, סמנכ"ל קהילה ליאן אבוחצירה, מנכ"ל רשת קהילה ופנאי מוטי כהן וסמנכ"ל תשתיות שי מוליאן. חברי המשלחת סיירו יחד עם ראש העיר והצוותים המקצועיים במרכז תאו, מטאור ונינה.
ראש עיריית חולון, שי קינן, מסר: "אני שמח על הסיור ומודה על היוזמה. יש לנו תובנות מהסיור. בחולון יש חוזקות נוספות ואני מזמין את ראש עיריית הרצליה, מנכ"ל העירייה ומנכ"ל רשת המרכזים הקהילתיים לסיור ואירוח אצלנו בחולון". בנוסף, הובעה תודה לראש עיריית הרצליה יריב פישר, לרביב הדר, מנכ"ל רשת המרכזים הקהילתיים, ולצוותי הקהילה על האירוח וקבלת הפנים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.