תלמידי חטיבת הביניים בתיכון אילון שבחולון זכו במקום הראשון במחוז בתחרות "קודטק". בעירייה ציינו כי ההישג מהווה ציון דרך לעשייה טכנולוגית וחדשנות חינוכית בבית הספר.
נבחרת התלמידים שזכתה בתחרות כוללת את גלי, נויה, דניאל ומרק מכיתה ט'4. במהלך התחרות התמודדו חברי הצוות עם אתגרים מורכבים והפגינו חשיבה מקורית ויכולות טכנולוגיות, תוך עבודה משותפת והתמדה שסייעו להם להגיע לפסגת התחרות המחוזית.
את הנבחרת ליוותה לאורך הפרויקט אלכסיה ינאי, אשר העניקה לתלמידים ליווי מקצועי והכוונה. בעיריית חולון בירכו על ההישג ומסרו כי הזכייה היא מקור לגאווה עבור קהילת אילון כולה, הממחיש את התוצאות שניתן להשיג באמצעות שילוב של כישרון, סקרנות והתמדה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.