היום (ראשון, 7.6.2026), בין השעות 10:25 ל-11:50, התקיים בבית הספר אורט חולון יום ספורט המיועד לתלמידי שכבת ט'. הפעילות כללה מגוון תחנות שהפעילו את התלמידים.
במסגרת יום הספורט, התלמידים השתתפו בשלל ענפים ותחרויות, בהם: כדור רשת, כדורעף, קט-רגל, פוצ'יבולי, כדורסל, פעילות בחדר כושר, משיכה בחבל, טורניר טניס שולחן (פינג פונג) ותחרות הורדת ידיים.
האירוע התקיים ביוזמתם ובארגונם של רכז החינוך הגופני בבית הספר, אופיר ולדמן, וצוות החינוך הגופני. כמו כן, הפעילות לוותה על ידי רכזת שכבת ט', לירון אברמוביץ, וצוות המחנכים, שליוו את התלמידים לאורך כל שעות היום.
מנהלת בית הספר, אורטל קשת, ומנהלת החטיבה, מיכל אשכנזי, ציינו בעקבות הפעילות: "יום הספורט של שכבת ט' מהווה ביטוי לעשייה חינוכית ערכית המשלבת תנועה, שיתוף פעולה וגיבוש חברתי. היכולת של תלמידים ללמוד גם דרך פעילות גופנית, להתמודד, לשתף פעולה וליהנות יחד היא חלק חשוב בבניית אקלים בית ספרי בריא, מעצים ומשמעותי. אנו גאות בתלמידי השכבה ובצוות החינוכי שהוביל יום מלא אנרגיה טובה, ערכים וחוויה בלתי נשכחת".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.