הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"גם עליי רצו לעשות חרם": פרויקט משותף של סטודנטים ב-HIT ותלמידי כיתות ה' בחולון למניעת אלימות ברשת

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק HIT מכון טכנולוגי חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק HIT מכון טכנולוגי חולון

באירוע הסיום של קורס ייחודי למניעת אלימות ברשת ב-HIT מכון טכנולוגי חולון, שיתף תלמיד כיתה ה' את ד"ר נאווה שקד, ראש בית הספר ללימודים רב תחומיים, בסיפור אישי ואמר: "גם עליי רצו לעשות חרם, אבל החברים שלי מנעו את זה".

הקורס פועל מטעם היחידה למעורבות חברתית בדקנט הסטודנטים ובית הספר ללימודים רב תחומיים במכון. במסגרתו, חברו תשעה סטודנטים וסטודנטיות מפקולטות שונות לתלמידי כיתות ה' מבית הספר "ישעיהו" בעיר חולון. הפרויקט המשותף נועד לפתח כלים מעשיים ומיזמים יצירתיים במטרה להתמודד עם תופעות של בריונות וחרמות במרחב הדיגיטלי.

הפרויקט יצא לפועל ביוזמתו של ד"ר אבשלום אדרת ובגיבויה של דקנית הסטודנטים, ד"ר לימור סהר-ענבר. הסטודנטים שלקחו חלק במיזם הם אגם ברוכים, הדס נחמיאס, רום פז, מיה ברי, יוגב מרקמן, דניאל איידלין, אריאל גיא, רומי יוסף ושני זהבי.

מטעם המכון נמסר כי דווקא בעידן שבו הבינה המלאכותית תופסת מקום מרכזי, לבינה החברתית ולאמפתיה ישנה חשיבות הולכת וגוברת, וכי הפרויקט מהווה עדות לכך שלמידה אקדמית לחולל שינוי במציאות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה